Velikodušni George Clooney: Prijateljima poklonio po milijun dolara

Rijetki su oni koji imaju priliku doznati koliko je zapravo holivudski zavodnik vezan uz svoje prijatelje. Kako bi im se odužio za sve što su u životu napravili za njega, George Clooney iznenadio ih je izdašnim darom – aktovkom prepunom novca.

Poznati bračni par Amal i George Clooney itekako dobro zna koliko muke mogu zadati šestomjesečni blizanci, osobito kada se s njima na avionskom letu zateknu i drugi putnici. Tijekom posljednjeg leta nervoza je očito učinila svoje, stoga su supružnici Clooney svojim suputnicima ponudili slušalice za uši, koje reduciraju zvuk, kako ne bi morali slušati vrisku Elle i Alexandera.

Slušalice su personalizirane, s logom Casamigos Tequila, a uz to je bila ceduljica s isprikom unaprijed ukoliko blizanci zaplaču.

Inače, George Clooney poznat je po svojim velikodušnim gestama, a to je ovih dana otkrio i njegov najbolji prijatelj, koji je s njim osnovao tvrtku Casamigos Tequila, Rande Gerber, poznat i kao suprug Cindy Crawford. Naime 2013. godine Clooney je svojim najbližim prijateljima poklonio svakome po milijun dolara te platio godišnji porez, piše Tportal.hr.

“Imamo tu svoju mušku grupu i zovemo se The Boys. George me nazvao i rekao da u kalendar zabilježim 27. rujna 2013. jer će tada u njegovoj kući biti večera za sve nas. Kad smo stigli, rekao nam je koliko mu svi značimo. Prisjetio se svog dolaska u Los Angeles, kada je spavao na mom kauču. Rekao je: ‘Toliko sam sretan što vas imam sve u životu i sve što sam postigao ne bih imao da nije bilo svih vas. Stoga je za mene iznimno važno da vam se na neki način odužim. Želim da svi otvorite aktovke.’ Kada smo ih otvorili, u njima je bilo po milijun dolara u novčanicama od 20 dolara. Svatko od nas, a bilo nas je 14, dobili smo jednaku aktovku punu novca. Bili smo u šoku”, otkrio je Rande Gerber.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.