Veliko nestrpljenje pred Oliverov koncert u Širokom Brijegu

S velikim nestrpljenjem se iščekuje Oliverov koncert u Širokom Brijegu večeras u sportskoj dvorani Pecara s početkom u 20 sati.

Uz njegov bend Dupine, pojačan sa još nekoliko glazbenika, te odličnu mušku klapu Hrvoje, koja će s Oliverom otpjevati nekoliko pjesama, organizatori su najavili još jednog gosta-slavnog violončelistu Stjepana Hausera.

Na ovom ekskluzivnom koncertu publika će Olivera i Stjepana moći čuti zajedno prvi put nakon dvije godine, kada su i snimili album “Noć nek’ tiho svira”. Na ovaj koncert Stjepan stiže iz Berlina.

“Prošlo je točno dvije godine od kada smo zadnji put nastupili zajedno, i napokon je stigao trenutak za ponovni susret i drago mi je da će to biti baš kod vas u Hercegovini, budući da još nikad nisam bio u Širokom Brijegu”,kazao je Stjepan Hauser.

Situacija po pitanju ulaznica za ovaj glazbeni spektakl se mijenja iz sata u sat. u ovom trenutku je takva da još ima ulaznica na info pultu Mepas Malla u Mostaru, caffeu Cosmopolitan u Širokom brijegu i nešto malo u Grandu u Posušju.

Vlasnici ulaznica za tribine ulaze na ulaze 1 i 2 s južne strane, za parter se ulazi na ulaz sa zapadne strane, a VIP i akreditacije sa istočne.

Ulazi za posjetitelje otvaraju se u 18i30h, a organizatori mole sve da ne kasne jer koncert počinje točno na vrijeme, dakle u 20:00 h., prenosi portal bljesak.info.

Važno je napomenuti kako je Stjepanov dolazak omogućio Barcaffe,a generalni sponzor koncerta je HT Eronet.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.