Veliki uspjeh: “Blidinje Zima Fest” nadmašio očekivanja organizatora

Veliki zimski festival “Blidinje Zima Fest“, koji je započeo 30. prosinca 2017. godine koncertom Jelene Rozge i trajao tri dana, uz spektakularni doček Nove godine, svečano je završen 1. siječnja koncertom pjevača Jole.

Pored spomenutih glazbenih zvijezda, tijekom tri dana festivala nastupili su i Neno Murić, Mokarski tamburaši, Valentino Perutina te grupa Noćni let i tamburaški sastav Prima, a glazbeni program dodatno su obogatili i mnogobrojni DJ-evi.

Koncert u planini: Jelena Rozga zagrijala Blidinje

Organizatori su istaknuli kako je broj posjetitelja kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz Republike Hrvatske, nadmašio njihova očekivanja, s obzirom na to da je broj posjetitelja tijekom tri dana premašio brojku od 5.000.

Ovo je prvi put da se ovako jedan veliki festival održava na ovom području, a rekordni broj posjetitelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, premašio je naša očekivanja. Vremenske prilike bile su na našoj strani, pa su posjetitelji svakoa dana mogli uživati u zimskoj idili i sportovima na ski stazi. Nadamo se da će ovo u budućnosti prerasti u jednu tradiciju i veliku turističku atrakciju, poručili su organizatori festivala.

(Fena)

3 komentara

  • Za prerastanje u turističku atrakciju bi trebalo stvorit preduvjete, ovako će to ostat samo lokalno skijalište sa povremenim događanjima što je šteta a za nešto napraviti treba novaca

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.