Veliki ljetni horoskop 2012

Hoće li vam ovo ljeto biti ludo i nezaboravno, prepuno vrućih avantura, ili pak ćete se morati više posvetiti poslu? To znaju samo zvijezde…

OVAN

Posao: Budite spremni na promjene u poslu, osobito osobe iznad 35 godina starosti. Moguć je novi razvitak nekog starog projekta, povratak starom poslu ili priznanje za nekadašnji rad.
Novac:Morate biti pažljivi s trošenjem novca ovog ljeta. Neki od vas će investirati nova da bi riješili stare/neriješene probleme, dok će drugi pomoći rodbini u teškom periodu u životu.
Dom: U domu će se osjećati prisutnost ili utjecaj starije ženske osobe – majke ili bake. Budite spremni na konflikte zbog različitih razmišljanja i pogleda na svijet.
Ljubav: U zemlji ljubavi vrijeme će biti sunčano, bez obzira na to kroz koji prozor pogledate. Ovo će biti vrijeme kada ćete naučiti cijeniti stvarne vrijednosti u životu. Ovo ljeto će biti savršeno i za razmišljanje o novim počecima ili o gradnji temelja za nešto ozbiljnije. Za osobe u vezi – sredinom ljeta biste mogli naletiti na napetosti u vezi. Vjerujte svojim instinktima da biste ih riješili.

BIK

Posao: Na poslu bi vas mogle iznenaditi neočekivane ili neugodne promjene vezane za klijente ili partnere iz drugog grada/države. Kao i neugodni trenuci kojii se odnose na poslovna putovanja. Ovo nije dobar trenutak da prihvatite posao u drugom gradu ili državi.
Novac: Očekujete povećanje prihoda ili neočekivan dobitak novca. U ovom ćete području imati razloga za veselje i zadovoljstvo.
Dom: Mogle bi vas iznenaditi odluke vezane za zaruke ili brak. Do promjena bi moglo doći i što se tiče stambenog pitanja. Moguće je preseljenje.
Ljubav: Budite pažljivi, nitko vam ne garantira vječnu ljubav i vjernost. Vodite računa o osobi koju volite i o osjećajima među vama. Ako se oslonite na taktičnost i razumijevanje, bit će puno manje neugodnih trenutaka i svađa. Za one koji nastoje privući nekoga – nastojte ne djelovati hladno i distancirano.

BLIZANCI

Posao: Imat ćete puno posla, no novac i zabrinutost oko manjka istog, svejedno će vam stalno biti na pameti. Oprez za osobe koje svakodnevno barataju novcem – pripazite na račune koje primate ili izdajete – ne želite da vam se potkrade greška jer bi kasnije ona mogla imati puno gore posljedice.
Novac: unatoč vašim brigama oko novca, sasvim ćete dobro “ploviti” morem novca. Moguć je novčani dogovor ili isplata u vašu korist.
Dom: Bilo bi dobro da odete riješiti sve papire vezane za vaše stambeno pitanje, prenijeti na sebe prava i obaveze vezane za nekretnine s kojima raspolažete (nasljedstvo, nekretnine roditelja u mirovini…)
Ljubav: Na pomolu je kraj romantične veze ili povratak stare ljubavi u vaš život. Oboje će vam život preokrenuti naglavačke. Međutim, koliko god to bolno bilo, važno je da ostanete pozitivni i shvatite da je bolje prekinuti lošu vezu nego patiti radi navike. Za slobodne – moguća je privlačnost prema kreativnim i ekspresivnim osobama. Samopouzdano priđite osobi koju imate “na piku”.

RAK

Posao: Ovo je vrijeme razmišljanja i promišljanja novih planova ili budućih šansi u trenutnom ili novom poslu. Napunite baterije i smislite “opake” planove za jesen, jer će to biti savršeno vrijeme da ih i ostvarite.
Novac: Budite oprezni i pametni po pitanju trošenja novca. Znate da vam on u ljetnim mjesecima lako isklizne iz ruku (posebno za vrijeme ljetovanja) – no ove godine nemojte to dozvoliti. Naučite se odgovornosti za svoje pogreške i rizike.
Dom: Vaš dom postat će mjesto u kojem će se rodbina i prijatelji rado okupljati. Roštiljanja, večernje zabave na otvorenom i proslave rođendana s najmilijima – tako ćete provesti ljeto. A vi ćete biti najomiljenija domaćica u široj okolici.
Ljubav: Ovo će biti vaše ljeto. Bilo s novom ili starom ljubavi, sa dugogodišnjim partnerom ili friškim, novim komadom – ovo će ljeto biti period snažnih emocija i nezaboravnih trenutaka. Vi ćete davati i primati ljubav, a na ovom svijetu zaista nema ničega ljepšeg od toga.

LAV

Posao: Ovog ljeta imat ćete poteškoća u radu s drugim ljudima (posebice s mladim ljudima). Sve će odgovornosti i obaveze pasti na vaša leđa, što će vam ići na živce (s razlogom) i dovesti do tenzija s drugima. Ovo je vrijeme da zatražite povišicu ili potražite novi posao.
Novac: Na “programu” su obiteljska okupljanja i razgovori vezani za financijske probleme i rješavanje problema vlasničkih odnosa nad zajedničkim nekretninama.
Dom: Moguć je dolazak prinove u obitelj ili začeće ili pak doseljenje novih zanimljivih ludi u vaše susjedstvo. U svakom slučaju dolazak nove osobe bit će veoma pozitivan.
Ljubav: Nadat ćete se, ako ničem više, onda barem vrućoj ljetnoj aferi – no pripazite se vlastitih grešaka i naivnosti. Niste vi od jučer i nemojte nasjesti na laskave riječi muškaraca koji samo žele jedno… Ako ste udani – izbjegavajte naizgled bezazlene flertove jer bi situacija brzo mogla eskalirati, a  rezultat bi mogao biti čak i razvod.

DJEVICA

Posao: Moguće su neočekivane promjene vezane za posao – dolazak novih klijenata, zaokret u novom smjeru ili pak povećanje vaših obaveza. Morat ćete biti fleksibilni i spremni nositi se s promjenama.
Novac: Ovo ljeto bit će dosta dobro što se tiče financijske situacije. Mogući su novčani dobici, što će vam dobro doći tijekom ljetovanja. Ovo je dobro vrijeme za igre na sreću.
Dom: Posebnu pažnju usmjerite na zaštitu doma – i to u svakom pogledu i od ljudskih provalnika, ali i od posjete insekata i štetočina.
Ljubav: Ljeto će, što se ljubavi tiče, biti velikodušno za Djevice. Nove će ljubavi cvjetati, a snažni bi se osjećaji mogli razviti veoma brzo. Ovo je vrijeme savršeno i za napredovanje u ljubavi, za nove korake u vezama i brakovima. Odlučite se za brak ili prinovu, jer ovo je savršeno vrijeme za to.

VAGA

Posao: Bit ćete poprilično zadovoljni svojim poslom i prihodima. A sve to još će se poboljšati s krajem ljeta. Dodatni novac i veće povlastice smiješe se Vagama.
Novac: Možete očekivati jako dobro ljeto. Prema svim aspektima ne biste trebali imati problema s novcem i ovo će biti savršeno razdoblje da stabilizirate i u red dovedete svoju financijsku sliku i riješite sve probleme.
Dom: Obnavljanje i napredak se očekuje i u kući – osvježavanje stambenog prostora, popravci, malanje, novi komadi namještaja i novi kućanski aparati. Pokušajte preurediti svoj dom.
Ljubav: Budite pametni i oprezni u ljubavi ovog ljeta. Za osobe u vezi – pažljivo razmislite prije nego progovorite i donesete odluke, jer ono što posijete sada to ćete žeti najesen. Za slobodne – ovo je period povoljan za osvajanje osobe na koju ste bacili oko. Samo hrabro i samopouzdano krenite u napad – ovog ljeta akcija je puno bolja od pasivnosti.

ŠKORPION

Posao: možete očekivati razne promjene i nove mogućnosti i otvaranje novih prilika. Veoma će važan biti utjecaj žena u vašem poslovnom okruženju.
Novac: U ovom razdoblju nemojte se nadati nekim neočekivanim dobicima. Ovo nije vrijeme za igre na sreću. Jedini novac koji ćete dobiti je onaj koji ćete zaraditi na poslu. Niti tamo nemojte očekivati neke iznenadne priljeve novca ili prihode veće od uobičajenog.
Dom: Vezano za dom i obiteljski život, mogli biste biti suočeni s teškim trenucima – svađama, prekidima, čak i bolešću. Sve će to proći, samo se strpite do jeseni.
Ljubav: Otvara se mogućnost za vezom sa osobom dosta starijom od vas. No, nemojte se previše zanositi, ta veza i nema neku preveliku budućnost. Ovog ljeta nećete biti pretjerano sentimentalni. No zato ćete biti više orijentirani sami na sebe i brigu o sebi. A to je ponekad jako dobro – iskoristite ovo vrijeme za sebe.

STRIJELAC

Posao: Ovog ljeta jedva ćete dočekati godišnji i u stvari sve će se vaše misli vrtiti samo oko toga. Pazite da vas vaša zanesenost godišnjim (i općenito stvarima koje se ne tiću posla) ne dovede u nevolje na radnom mjestu.
Novac: Imat ćete razloga za sreću i zadovoljstvo. Ako se uhvatite posla kako spada, otvara vam se mogućnost za većom zaradom i postizanjem boljih profita. Ovo je dobro vrijeme za igre na sreću.
Dom: Pokušajte se financijski pobrinuti za probleme vezane za dom – platite zaostale račune i sve ostala potraživanja – jer biste u suprotnom mogli upasti u ozbiljne probleme. Odgađanje definitivno neće biti dobro ovog ljeta.
Ljubav: U području ljubavi bit će manjih poteškoća. U vezama moglo bi bitii manjih trzavica i tenzija oko svakodnevnih pitanja, a nezadovoljstva će se polako nakupljati s obje strane. Imajte razumijevanja i otvorite srce jedno drugome, izađite na dejt ili pobjegnite na romantičan vikend. Slobodne osobe žarko će željeti nekog s kim će provesti usamljene trenutke. Sa zanimljivom osobom mogli bi vas upoznati prijatelji, ne odbijajte pozive za izlaske.

JARAC

Posao: Možete očekivati dolazak novih klijenata ili novih kolega u vašem radnom mjestu. A s novim ljudima, tu bi se mogla pronaći i osoba za koju će vam zapasti oko. Moguće su romanse na poslu.
Novac: Ljeto će biti relativno mirno razdoblje što se financija tiče. Ne morate očekivati nikakva iznenađenja – niti negativna, ali niti pozitivna. Pripazite samo malo na trošenje za vrijeme ljetovanja.
Dom: Obiteljski odnosi mogli bi biti pomalo zategnuti zbog nerazumijevanja i previše obaveza svih članova. Nemojte se svaditi oko stvari koje to ne zaslužuju. Vi volite svoju obitelj, zato nemojte trošiti dragocjene trenutke s njima na prepirke.
Ljubav: Moguć je neočekivan prekid veze (iz vedra neba) ili ponovni susret sa starom, neprežaljenom ljubavi. Budite spremni na iznenađenja ovog ljeta. Za slobodne, ovo će biti vrijeme za samorazmišljanje. Prije nego se bacite u novu vezu, razmislite o prijašnjima i naučite nešto iz svojih pogreški. Ovo će vam pomoći u susretu s novom ljubavi krajem ljeta.

VODENJAK

Posao: Ovo je odlično vrijeme za posao i napredovanje u poslu. Stalno će vam se otvarati nove mogućnosti. Odlično razdoblje za započinjanje novog, samostalnog posla.
Novac: Ljeto će biti komplicirano po pitanju novca. Ništa neće biti sigurno, osobito ako ste u poslu gdje špekulirate novcima. Čuvajte se prevara i krađa. Isto tako budite veoma oprezni prilikom posuđivanja novca.
Dom: Više vremena biste mogli provoditi van kuće, nego li u njoj. U stvari svaki slobodni trenutak provodite ćete na kavama, u izlascima ili u druženju s prijateljima. To bi vas moglo dovesti u nevolje s ukućanima.
Ljubav: Ljeto je period jakih emocija, ali i vrijeme kada baš i ne razmišljamo hladnom glavom. Ovo će definitivno vrijediti za Vodenjake. Pripazite da se ne opustite previše i da vas bezazleni (ili ne baš toliko bezazleni) flertovi ne dovedu u nevolju s partnerom. Slobodni pak bi trebali pripaziti na zaštitu, jer je zadnje što vam treba neželjena trudnoća, posljedica razuzdane vruće ljetne noći provedene s nekim strancem.

RIBE

Posao: Osim godišnjeg kojeg ste uzeli (ako ste ga uopće uzeli ovog ljeta), nećete imati puno slobodnog vremena. Šefovi i kolege će vas zatrpavati poslom, no vi ćete se začuđujuće dobro snalaziti u svemu tome.
Novac: Novac će vam ovog ljeta kliziti kroz prste. Stalno će se pojavljivati neki nepredviđeni troškovi, a i vi ćete trošiti više od svojih mogućnosti na odjeću, kozmetiku i modne dodatke.
Dom: Dom bi vas mogao zaokupljati u ovim ljetnim mjesecima. Odlično je vrijeme za preuređivanje stambenih prostora. A ovo je i razdoblje kada biste se trebali više posvetiti članovima svoje obitelji, posebice djeci i starijima.  ?
Ljubav: Osim obitelji i prijateljima, ovo je vrijeme i da se posvetite svom partneru. Iako možda nećete imati ludo ljeto prepuno partijanja, svaki moment proveden s voljenom osobom bit će dragocjen. I slobodni će biti nekako mirniji, no i tako će plijeniti pažnju suprotnog spola. Ponekad povučenost i tajanstvenost mogu biti puno privlačniji od glasne, “u centru pažnje” osobe.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.