Veliki koncert Hladnog piva u Mostaru

Pred nama je završni tjedan ovogodišnje manifestacije Dani Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Čitav mjesec svibanj bio je izuzetno bogat brojnim kulturnim, sportskim, edukacijskim i zabavnim sadržajima koje je Zbor priredio za sve studente mostarskog Sveučilišta. Kroz tekući tjedan završavaju se sportska natjecanja u nogometu , tenisu i rukometu.

Kao i proteklih godina, povodom zatvaranja Dana zbora, Zbor organizira veliki rock koncert koji će ujedno označavati i vrhunac tekuće akademske godine. Stoga s ponosom najavljujemo jedan od najboljih rock sastava na ovim prostorima, popularno HLADNO PIVO!

Dragi studenti, polako se približavamo samom kraju ovogodišnje manifestacije Dani Studentskog zbora Sveučilišta u…

Posted by Studentski Zbor Mostar on 21. svibnja 2015

Kekin i društvo su nam kazali da se uvijek jako raduju dolasku u grad na Neretvi, a osim vrhunske svirke i nekoliko sati čistog rock užitka, najavili su i promociju njihovog novog studijskog albuma ”Dani zatvorenih vrata”.

Ovim putem pozivamo sve studente i ljubitelje dobre svirke da se odmore od napornog učenja i fakultetskih obaveza, i naravno da dođu na najluđi provod i vrhunsku zabavu uz popularno Hladno pivo i tako se svi zajedno zabave uz neke od najvećih hitova kao što su: Supermen, Nije sve tako sivo, Zimmer frei, Fotoaparat, Pitala si me…

Koncert će biti održan u srijedu, 3. lipnja s početkom u 21.00 sat u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a moguće ih je kupiti na sljedećim lokacijama:

– Studentski centar Mostar (info Ivan Kraljević)
– Noćni klub Drugi način
– Maraschino Bar (Mepas Mall)
– Kampus Sveučilišta
– Ured Studentskog zbora (preko puta Filozofskog fakulteta)

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.