Veliki Klub i Velike Koke

Četvrtak navečer. Nisu izišle u Ante večeras. Ana je kupila haljinu, i apstinencija od kave i hrane se ispatila. Bit će sutra glavna u Najboljem Klubu u gradu (u nastavku teksta Klub). Pravilo je sljedeće: Jedan tjedan izlazak u Mostaru, drugi kupnja cipela, a treći kupnja haljine. Zove Ivanu: ‘Eeeeej maco, gdje si, kad ćemo kući? Ajde molim te provjeri je li mi u tvojoj sobi ostao onaj kameni puder za koji sam se iskilavila prošli tjedan. A možda mi je ispao u Jozinom autu hihihi.’

Piše: Marina Radoš

Profil Joze: Dobar auto. Nizak dečko. Dobar auto. Širok vrat traži širok lanac, ima velik stomak. Dobro auto. Stomak nebitan. Rođendane i ostale događaje slavi u klubu. On i ekipa piju Don Perignon, ali samo kad je moguće dobiti i prskalice uz šampanjac, tako da pogledi sirotinje van lože budu usmjereni prema njima.

Jesam li rekla da vozi super auto?

Ana i Ivana su u petak došle doma.

Spremanje za izlazak u Klub nalikuje prosječnom spremanju normalne mladenke za vjenčanje. Počinje 5 do 6 sati prije pojavljivanja.

Akterice izlaska su na telefonskoj vezi svih 5 sati spremanja, da se slučajno ne dogodi na jedna napravi modni kiks koji Klub ne oprašta. Padaju dogovori o točnoj poziciji u Klubu, točno složenoj grimasi lica kad fotograf dođe zabilježiti veliki trenutak izlaska Koka u Klub, i točan raspored šminke na licima koja će sutra ujutro skupljati lajkove na Facebook stranici Kluba.

Marija večeras ne izlazi s njima u Klub. Previše je bijela za haljinu, a solarij ju ne hvata dobro ove godine. Naravno, neće obući hlače u Klub. Grad i Klub ne podnose hlače ni bijele noge.

Ostat će doma i biti na stalnoj SMS vezi s Kokama, i bit će upućena u sve: Tko je što obukao, tko gdje stoji, tko je u loži, a koje su bijednice večeras za stolovima. Tko je s kim zabrijao, tko pije na boce, tko na čaše, tko je priuštio ekstenzije na lemljenje, a tko na češljiće.

Marija je bijela i neutješna. Proći će jedan petak u Klubu bez njezine malenkosti.

Klub ne trpi ponovljene odjevne kombinacije. Ukoliko se jednoj od Koka dogodi taj ogromni životni kiks, pa dva puta za redom obuku istu ili sličnu haljinu, fotograf ne prilazi stolu i grijeh se oprašta.

Ivanina sestra vozi Koke u Klub.

Vratit će se s Jozom ili sličnim profilom fatalnog muškarca doma. Nadaju se da će imati sreće da ih Jozo pozove u ložu, pa da ne moraju stajati za stolom jer su obje večeras obule neudobne štikle.

S novcem nisu solventne, ali bit će za početnu turu dok se ne nađe pogodan tip za financiranje večeri.

Ulaze u Klub, gdje ih za stolom čeka ostatak Koka. ZA STOLOM! Svijet im se ruši. S Jozom u loži su već pripadnice drugog klana Koka, i večeras su nažalost zakasnile.

Postoji rješenje i za to.

Jedno od pravila Koka nalaže odlazak u WC u paru svakih 15 minuta. Tako najbolje mogu istražiti tko je što obukao, tko se već napio i s čijim novcem, tko skriva prišt kilogramom pudera i tko se bijelih nogu ipak usudio izići u Klub.

Koke istražuju prirodna staništa sponzora. Kad se po dvije svako 15 minuta prošeću do WC, mora se dobro snimiti koji gdje stoji, i tko će im zovnuti piće. Za stolom počinje rasprava i Koke se sele do žrtve broj 1.

Žalosna je činjenica da u Klubu većina sponzora i nisu sponzori, nego obični dečki koje je obdarila inteligencija pa čitav tjedan rade za gorivo i izlaske.

Ako se žrtva broj 1 pokaže škrticom, Koke se sele u blizinu žrtve broj 2. I tako cijelu večer.

Večeras su najljepše u Klubu, naravno. Nestrpljivo se čeka fotograf i dogovara se poza i izraz lica.

Hoće li se nasmijati ili napućiti usta?

Hoće li ruke staviti na bokove ili će nazdravljati na slici?

Velike enigme za veliki Klub i velike Koke.

Večer je dobro prošla. 5 žrtava matematički gledano znači 10 besplatnih pića.

Jozo je otišao i odvezao neprijateljski klan, ali našao se sličan tip koji je odvezao Koke doma.

Bijela Marija je i dalje budna, i čeka Koke na Facebooku da se vrate doma i u detalje prepričaju S.V.E!

Subota ujutro.

‘Diži se maco, evo stavili su slike, već imamo 14 lajkova! Ja sam nas označila sve, i do večeras ćemo imati bar 30. Jupiiiiiiiii!  Eee, i Jozo je lajkao sliku. Naravno da će lajkati nas, a ne onu svoju bivšu, jesi joj vidjela pudera majke ti?’

Poslije lajkova slijede zahtjevi za prijateljstvo i pripremanje za novi petak, nove žrtve i nove haljine. I nove nade da će u petak ipak sjediti u loži, i piti Don Perignon s Jozom. S prskalicama, krvi ti.

Pozdravljam onaj mali dio cura koje iziđu, zabave se i napiju na vlastiti račun i mole Boga da ih netko ne uslika!

(boboska.com)

32 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.