Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe u Mostaru

Udruga Otac 10. lipnja u Mostaru na stadionu Pod Bijelim Brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom ”Vjerujem”.

Prihod koncerta je namijenjen za projekte Caritasa u Mostaru i Doma ‘Marija – Naša nada’ u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu s poteškoćama u razvoju.

Od srijede je moguće kupiti karte na online platformi kupikartu.ba, a od 12:00 sati i na Info pultu Mepas Malla, župnom uredu župe sv. Mateja u Mostaru, kao i objektu Campanile u sklopu Franjevačkog samostana u Mostaru.

U idućih nekoliko dana karte za ovaj veliki koncert će biti raspoređene i po drugim župama u Hercegovini, a o tome ćemo blagovremeno informirati javnost.

Na stadionu Pod Bijelim Brijegom 10. lipnja nastupaju Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara i ovo je prvi koncert duhovne glazbe ovakvih razmjera u Hercegovini.

Iz udruge ‘Otac’ pozivaju da kupovinom karte podržite humanitarnu akciju i da svi zajedno poboljšamo položaj naših malenih kojima je pomoć potrebna! Pokažimo im da mi to možemo, priopćeno je iz Udruge Otac.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.