Veliki humanitarni koncert Antonije Čerkez u Širokom Brijegu

Humanitarni koncert Antonije Čerkez bit će održan u ponedjeljak, 10. lipnja, s početkom u 20:00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U trenutku kada svjetla pozornice budu usmjerena na finale Zvezda Granda, među finalistima će se naći i jedna posebna mlada žena – Antonija Čerkez, jedina Hercegovka koja je dospjela do ovog prestižnog finala.

Antonija dolazi iz Širokog Brijega, a njezina priča je priča o hrabrosti, predanosti i srcu koje kuca za druge.

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu.

Sav prihod od koncerta bit će doniran domu “Marija Naša Nada”, ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine. Ova institucija predstavlja nadu i podršku mnogim obiteljima, a Antonijina inicijativa pokazuje njezinu duboku povezanost s zajednicom iz koje potječe.

Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car iznenadili štićenike Doma ”Marija – naša nada”

Ovaj događaj obećava da će biti večer ispunjena emocijama, glazbom i iznenađenjima. Antonija je za naš portal otkrila da priprema posebna iznenađenja i goste koji će uveličati ovaj koncert, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Antonija Čerkez nije samo uspješna pjevačica koja puni klubove diljem Europe, ona je i žena s velikim srcem. Ova humanitarna gesta još jednom potvrđuje njezinu posvećenost i ljubav prema rodnom kraju i ljudima koji su joj pružili podršku na putu do uspjeha.

Antonija Čerkez iskreno progovorila o svom životnom putu

Oduvijek sam osjećala duboku povezanost s mojim Širokim Brijegom. Dom ‘Marija Naša Nada’ radi nevjerojatan posao i želim im pomoći koliko god mogu, izjavila je Antonija. Ovaj koncert je moj način da se zahvalim svima koji su bili uz mene i da dam svoj doprinos zajednici koja me uvijek podržavala.

Pozivamo sve ljude dobrog srca da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i podrže Antoniju u njenoj misiji. Neka ovaj koncert bude svjedočanstvo snage zajedništva i ljubavi, jer kad se srca spoje, čuda su moguća.

Antonija Čerkez, Hercegovka velikog srca i izuzetnog talenta, pokazuje da uspjeh nije samo u postignućima, već i u sposobnosti da inspiriramo i pomažemo drugima.

Vidimo se 10. lipnja u 20:00 sati.

Antonija Čerkez u finalu Zvezda Granda! Pogledajte nastup

(www.jabuka.tv)