Antonija Čerkez iskreno progovorila o svom životnom putu

Antonija Čerkez prošloga tjedna bila je gošća u epizodi Davcasta.

Širokobriješka pjevačica koja se natječe u Zvezdama Granda razgovarala je s voditeljem Davidom Čerkezom u nešto drugačijem studiju s pogledom na Stari Most u Mostaru.

Prva asocijacija na Mostar mi je fakultet. Bila sam šest godina, čak sam sedmu i započela, kaže Antonija i kroz smijeh govori kako je završila fakultet. Ipak, nije znala odgovoriti na pitanje je li bolji noćni život sada ili prije, iako i sama često nastupa po mostarskim klubovima.

Otkrila je da je kao mala mislila da će biti teta u vrtiću, te kako nikada nije mislila da će zarađivati od glazbe.

Antonija Čerkez prošla kroz pakao pred nastup u Zvezdama Granda

U podcastu se osvrnula na neke životne odluke kazavši da ne misli da je svaka njena odluka bila ispravna, te kako se za neke sama kaje.

Ipak, tvrdi kako se uspješni ljudi ne obaziru na druge i kako oni neće nikada komentirati uspjehe drugih.

Antoniette u Starom Zvoniku 2018. godine

Meni je žao što smo i ja i ti osjetili taj duh male sredine, previše si na tapeti svima. Radi takvih stvari voljela bih da sam iz nekog većeg grada, kazala je Antoniette.

Antoniju su tijekom razgovora pogodile i emocije, posebno kada je spomenula kako je u životu više trebala slušati majku, koja joj je najveća podrška. Poseban naglasak bio je i na njenom rodnom Širokom Brijegu.

Dom mi je Široki, ali sam na pet adresa konstantno, plus što idem na gaže, ispričala je Čerkez potom se osvrnuvši na svoje djetinjstvo, kazavši kako je četvrto dijete u obitelji.

Antonija Čerkez zbog Saše Popovića odustala od pjesme

Također je otkrila kako je za vrijeme prve godine faksa dobila ponude od lokalnih bendova, ali je ipak postala članica Starog Zvonika u kojem je bila šest godina.

Da nije bilo tog benda, ja ne bih bila ovdje sada jer su me oni izgradili, naglasila je Antonija i dodala da joj je prva gaža bila u Ljubuškom.

To je samo maleni uvod u životnu priču Širokobriježanke koja je praktički prvi put “otvorila dušu” u nekom intervjuu, a u razgovoru ispod saznajte i je li pronašla svoju pravu ljubav, smatra li da će biti pobjednica Zvezda Granda, kada izlazi njena pjesma i u kojem smjeru vidi svoju karijeru.

(www.jabuka.tv)