Velike gužve na graničnim prijelazima za ulazak u BiH

Uoči svibanjskih praznika, na ulazima u Bosnu i Hercegovinu zabilježene su veće gužve na nekoliko graničnih prijelaza.

Prema informacijama iz BIHAMK-a pojačan intenzitet prometa zabilježen je na Graničnom prijelazu Maljevac u blizini Velike Kladuše, ali i na drugim prijelazima na sjeveru Bosne i Hercegovine.

Pojačan intenzitet prometa bilježi se na graničnim prijelazima Gradina, Bosanski Brod, Bosanska Kostajnica, Rača, Karakaj, a na prijelazu Zupci u oba smjera. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su od 20 do 30 minuta, podaci su Auto-moto saveza RS-a.

Također, iz Auto-moto saveza Bosne i Hercegovine priopćili kako je obustavljen promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

Iz BIHAMK-a su također napomenuli kako u narednih nekoliko dana, povodom Međunarodnog praznika rada, stupaju na snagu mjere koje se tiču prijevoza eksplozivnih materija.

Povodom Međunarodnog praznika rada večeras od ponoći, zabranjuje se prijevoz eksplozivnih materija na teritoriji Bosne i Hercegovine. Zabrana je na snazi do 3. svibnja do 24 sata na području Federacije Bosne i Hercegovine, a do 2. svibnja do 24 sata na teritoriju RS-a, priopćeno je iz BIHAMK-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.