Velika akcija SIPA-e u bankama u Srpskoj

Od ranih jutarnjih sati Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) u suradnji s MUP-om RS na području Republike Srpske provodi opsežnu akciju, objavio je N1.

Iz SIPA-e jepak rečeno kako ta agencija poduzima određene aktivnosti po naredbama Suda BiH i Tužiteljstva BiH.

”U ovoj fazi ne možemo iznositi druge informacije u javnost. SIPA će se tijekom dana oglasiti sa službenim priopćenjem za medije u vezi s ovim aktivnostima”, rečeno je za N1 u SIPA-i.

Naime, Pripadnici SIPA-e ušli su u prostorije Agencije za bankarstvo u Banja Luci dok su pripadnici MUP-a RS zajedno s pripadnicima SIPA-e ušli u Investiciono-razvojnu banku Republike Srpske.

(N1)


2 komentara

  • Pročešljaj te malo razvojnu banku u Sarajevu,tko je tu dobivo kredite,zatim Unikredit banku u vrijeme Bere Kutle itd.Ništa ovi po Sarajevu i ovi u Mostaru nisu bolje i poštenije radili.Zna se tko je mogao i koliko,po kolikim kamatama dobivati novac od ovih banaka i uz koliku proviziju direktorima,menađžerima istih banaka.Lopovluk,kriminal cvate u ovoj državi BiH-ni.U zatvoru leže samo oni koji nemaju novac da kupe svoju slobodu ma što su učinili i koje kazneno djelo.

  • predlažu sa se pročešljati kompletno poslovanje rba banke tjedna raifeseian…….kako su došli i kako posluju i kako ih štite oni koji upravo i jedini žive od njih a to su se oni koji školuju van ove države i upravljaju njome preko čoek a što se predstavnik zove

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.