Velika akcija čišćenja u Kočerinu

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasno društva Kočerin proteklog su vikenda organizirali akciju čišćenja odvodnog kanala, a tijekom tjedna planirano je još nekoliko sličnih ekoloških akcija.

Mi iz DVD-a Kočerin zajedno s mještanima mjesne zajednice Kočerin organizirali smo i očistili odvodni kanal uz cestu koja vodi od Kočerina prema Gornjim Mamićima ukupne dužine oko 400 metara.

S akcijom čišćenja nastavljamo i ovoga tjedna kada ćemo se organizirati na uređenju samog središta mjesta i dječjeg igrališta koje se nalazi ispod škole u Kočerinu, kazao je u izjavi za Fenu predsjednik DVD Kočerin Toni Mikulić.

Dodao je kako će se tijekom tjedna u mnogim dijelovima te mjesne zajednice organizirati niz akcija čišćenja s ciljem uklanjanja velike količine smeća i podizanja svijesti o važnosti zaštite životne sredine.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

    • Neka im je bog na pomoći a valjalo bi da pero martinović zvani pilot pomogne u donacij zajebo je čovjeka uradio mu cjelu kuću nek bar kod Boga da mjesto duši

  • Naravno Bog pomogao ljudima.Trebalo bi da Pero Martinović zvani (pilot)čisti svakako je kuću uradio džaba nek donira ljudima 2 trimera da mogu raditi

  • Momci nastavite do kraja kanala..opet Vas častim.Puno ljudi zna komentirat i i svakome loše pricati ali ti isti ne da bu se ukljucili u akciju nego i sami bacaju okolo.Samo nastavite pa ce valjda i na njih djelovat..bar ce se zamislit kad budu izbacivali iz auta.
    LP.

  • Seronje HDZovske i jeftini populisti,jos vam fale Gegčevici.
    Prije napravite ogradu oko skole pa onda bacajte lug u oci,ma zali boze i ovo malo vremena sto vam posvetih.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.