Veležu prijeti suspenzija stadiona ukoliko ponovno bude kažnjen

NS BIH izrekao je Veležu novčanu kaznu u iznosu od 25.000 KM zbog organizacijskih propusta na utakmici protiv Zrinjskog.

Pored novčane kazne izrečena je i finalna opomena u kojoj se navodi da ukoliko se ponove slični incidenti stadion Rođeni će biti suspendiran.

Navedena novčana kazna jedna je od najrigoriznijih koje je naš Klub zaprimio i predstavlja uistinu veliki udarac za Klub pri ostvarenju naših zajedničkih ciljeva, a što zasigurno jeste kontinuiran razvoj i napredak svih segmenata djelovanja Kluba, te svakako borba za mjesta koja bi nam naredne sezone omogućila učešće u europskim takmičenjima, poručio je FK Velež.

Iz kluba su apelirali na sve navijače da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava, kao i isticanja parola koje mogu dovesti do novih kazni, ali i suspenzije stadiona.

Dragi naši Rođeni, mi znamo kakvu armiju navijača iza sebe imamo, vi znate koliko nam značite i samo zajedničkim snagama možemo doći do našeg zajedničkog cilja, zaključili su iz Uprave FK Veleža.

Napreduju radovi na stadionu Veleža

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • kaznilisu veleza sa dvadet i pet tisuca maraka kace ovako kaznit zrinskog borca sarajevo onisu pod zastitom drzave kao medvjed ove nepravde ima svak oci vidi stase radi ovog kriminala nema nigdje kao kod nas

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.