Velež u nastavak sezone sa samo dva pojačanja

Velež Mostar

Nogometaši Veleža u subotu su u Kotoru odigrali posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Crnoj Gori.

Odigrali su prijateljski susret protiv crnogorskog prvoligaša Bokelja i izgubili minimalno s 0:1. Ipak, u tom susretu vidio se umor i zasićenje kod nogometaša Nedima Jusufbegovića koji je u ta dva tjedna vidio što je trebao vidjeti.

“Imali smo odlične uvjete u Crnoj Gori, puno bolje nego bi imali kući. Odigrali šest utakmica koje su ispunile svrhu. Pokazivali smo mane i vrline. Sada nam ostaje da na vrlinama gradimo dalje, a da do početka prvenstva koliko god možemo ispravimo mane”, kaže nam trener Jusufbegović.

Tijekom ovih priprema s Veležom je bilo nekoliko igrača na probi. Među njima i lijevi bok iz Japana Shohei Hasegawa koji se svidio stručnom stožeru Veleža, ali ne toliko da bi mu ponudili ugovor.

“Japanac se nije vratio s nama, a ostali igrači koji su bili na probi poslani su doma još i ranije. Tako ostajemo na samo dva pojačanja, na Demiću i Reljiću. Imamo to što imamo, nema više ni prostora ni vremena da se dovode novi igrači, a prvenstvo će pokazati je li to dobra odluka ili ne ”dodao je Jusufbegović.

To znači da će Velež u nastavak sezone ući bitno oslabljen, barem ako se gleda činjenica da je u zimskoj pauzi otišlo sedam igrača, a došla dvojica. Hoće li se to odraziti i na njihove igre vidjet ćemo kroz nekoliko tjedana.

OTIŠLI:
Admir Vladavić
Asim Škaljić
Nikola Janićijević
Samir Merzić
Mladen Popović
Marsel Mace
Eldin Bešo

DOŠLI:
Riad Demić
Miloš Reljić

(Bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.