Večeras u Pinkovim zvjezdicama pratite nastup maloga Marka – Jabuka.tv

Večeras u Pinkovim zvjezdicama pratite nastup maloga Marka

Provjerite zbog čega je ponovno oduševio milijunski auditorij i jesu li i nakon ovoga Markova nastupa članovi žirija pustili suzu.

Marko Bošnjak (11) iz Rame, Pinkova, ali i zvjezdica cijele regije, večeras nastupa u drugom krugu natjecanja na Pink televiziji u emisiji “Pinkove zvjezdice”.

Provjerite zbog čega je ponovno oduševio milijunski auditorij i jesu li i nakon ovoga Markova nastupa članovi žirija pustili suzu.

Najgledaniji video

U prvom krugu Marko je svojom izvedbom i glasom rasplakao ne samo žiri već i cijelu regiju što dokazuju i mnogobrojni pregledi videa na YouTubeu, koji, dok ovo pišemo, ima 3,667.463 pregleda. Markov video je najgledaniji u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

Marko ima samo 11 godina, a već pjeva kao odrasla osoba. Pjevanjem se bavi od pete godine, njegov talent je primijetila časna sestra Anđelina Perić koja ga je i pozvala u crkveni zbor gdje Marko čini prve korake u svom pjevanju. On ne pohađa nikakvu glazbenu školu i njegovo pjevanje je čisti Božji dar.

https://youtube.com/watch?v=MHEJuBEQZ44

”Na ovo natjecanje sam se prijavio kako bih pokazao široj publici što to spremam i svakodnevno vježbam. O tome tko će pobijediti, rano je govoriti, na koncu, o tome će odlučiti žiri i publika koja prati ovu emisiju” govori ovaj samozatajni dječak, koji se baš ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka koji idu s njim u školu Marka Marulića u Prozoru.

”Teško je govoriti o sebi, ja pjevati volim, a koliko je to dobro, neka prosude drugi. Volim sve ono što vole i moji prijatelji s kojima se družim” kaže Marko.

Novinarima je otkrio da su mu hobiji karate i čitanje.

Hobi karate

”Volim i učiti strane jezike, najdraži bend nemam, a najdraža pjevačica mi je Jessie J, a od domaćih izvođača najviše volim slušati Mariju Šerifović, Dinu Merlina, Jelenu Tomašević i Zdravka Čolića”.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.