Večeras u Mostaru izbor osobe godine ‘Večernjakov pečat’

Večeras u 20 sati u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača”  u Mostaru već 12. godinu zaredom održat će se manifestacija Izbora osobe godine “Večernjakov pečat”.

Na svečanoj dodjeli “Večernjakova pečata” očekuje se predsjedatelj Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, koji su i pokrovitelji ove manifestacije, te brojni politički, diplomatski, crkveni, kulturni i drugi dužnosnici iz BiH, Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Čitatelji Večernjeg lista imali su 30 dana za glasovanje za jednog od 100 kandidata koji su nominirani za prestižnu titulu Osobe godine u BiH. Po prvi put na vrh liste stavljeni su i obični ljudi koji su učinili velika djela, a osim njih nominirani su i doktori, znanstvenici, sportaši, gospodarstvenici, umjetnici i političari.

Izbora Osobe godine “Večernjakov pečat” izravno će prenositi BHT 1 i BH radiju 1.

U prijenos ove manifestacije uključit će se i hrvatska televizija HRT te talijanska televizija SKY, koja prvi put ove godine ostvaruje suradnju s Večernjim listom u BiH.

U glazbenom dijelu programa nastupit će: Ana Rucner, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Enis Bešlagić, Prljavo kazalište, Ivan Mukilić, Dubrovački simfonijski orkestar i Akademski zbor Pro musica iz Mostara, a voditelji programa bit će Maja Miralem i Duško Ćurlić. Fena

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.