Večeras koncert ZABRANJENOG PUŠENJA i PREDGRAĐA u Posušju

Dugoočekivani koncert grupe Zabranjeno pušenje i posuške grupe Predgrađe konačno će se održati u utorak 13. kolovoza u 20:30 na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, u organizaciji udruge PAUK. Posljednjih mjeseci se održao niz rasprodanih koncerata Zabranjenog pušenja u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Zagrebu, Ljubljani, a nedavno su započeli i BiH turneju. „Meteorolozi su rekli da će ljeto biti vrelo, vjerojatno je glavni razlog u činjenici da je Zabranjeno pušenje na mini ljetnoj turneji. Pozivam svu raju bez obzira na navijačko opredjeljenje. Zabranjeno pušenje je fešta za ljude“, izjavio je frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon, o nadolazećim koncertima.

Posuška grupa Predgrađe, nakon dugogodišnje pauze, ponovno okuplja sve ljubitelje rock glazbe. A spoj legendarnog Zabranjenog pušenja i posuškog Predgrađa, dovest će do uzavrele atmosfere!

Očekuje se da će Trg biti prepun ljubitelja dobre glazbe koji će i u Posušju nakon dugo vremena moći uživati u rock spektaklu na otvorenom.

Ulaz je besplatan.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.