Vatreni s gledateljima na domaćim dvobojima Lige nacija – Jabuka.tv

Vatreni s gledateljima na domaćim dvobojima Lige nacija

Nakon što je Uefa u četvrtak odlučila dopustiti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u Uefinim natjecanjima, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala, objavljeno je u nedjelju na internetskom portalu HNS-a.

Tako će, nakon skoro godinu dana pauze uzrokovane globalnom pandemijom virusa SARS-CoV-2, hrvatski navijači imati ponovno priliku gledati i bodriti Vatrene na domaćim utakmicama.

Iako je do utakmica sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir ostalo malo vremena za organizaciju, te usprkos brojnim zahtjevima koje organizator mora ispoštovati prema UEFA-i, IO HNS-a odlučio je da Savez učini sve kako bi hrvatskim navijačima omogućio povratak na utakmice hrvatske reprezentacije.

Nakon ovih utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu 17. studenoga.

Odlukom UEFA-e, nije dopušten dolazak navijača na gostujuće utakmice.

Navijači će za susrete protiv Švedske i Francuske na stadionu Maksimir moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku. Cijene ulaznica kreću se od 60 do 250 kuna (Zapad sredina dolje – 250 kuna, Zapad dolje – 150 kuna, Zapad gore – 100 kuna, Sjever dolje – 60 kuna, Sjever gore – 60 kuna). Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće.

Početkom sljedećeg tjedna HNS će informirati javnost o načinu i vremenu početka prodaje ulaznica. Također, Savez će pravovremeno obavijestiti javnost o svim organizacijskim detaljima utakmice odnosno strogim mjerama koje će svi gledatelji morati poštovati kako bi zaštitili svoje i zdravlje drugih gledatelja, te koncept povratka gledatelja na stadione.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.