Vatrene će na Poljudu bodriti više od 30.000 ljudi

Još malo i Hrvatska igra protiv Walesa u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.

Dvoboj se igra 25. ožujka od 20:45 sati.

Laganim pogledom na kalendar jasno je da do utakmice ima još 16 dana, no euforija koja vlada u Hrvatskoj nije dugo viđena, prenosi Gol.hr.

Poljud je praktički rasprodan, na HNS-ovom portalu za ulaznice da se iščitati da je ostalo nešto praznih sjedalica samo za sjevernu tribinu, a ulaznica za istočnu i zapadnu više nema u prodaji.

Gotovo sigurno da će se Poljud rasprodati kroz par dana, možda i već danas, a to znači da će Vatrene bodriti više od 30 tisuća ljudi.

Zadnji put je euforija oko reprezentacija na Poljudu bila u lipnju prošle godine protiv Francuza, no stadion nije tako brzo rasprodan kao za Wales.

Hrvatska je prije samo tri mjeseca osvojila svjetsku broncu, drugu medalju u nizu s velikih natjecanja, a očito je da Hrvate i dalje drži euforija iz Katra. Utakmica na Poljudu bila je pod malim upitnikom.

Gostujući savez se pobunio zbog smještaja navijača Walesa. Pokušali su sve napraviti da se ne igra na Poljudu, no Poljud nije smetao ni većim nacijama pa UEFA nije imala milosti za njihove molbe.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Barem dvije utakmice godisnje se trebaju igrati u splitu da mi kojima je zagreb ipak daleko, odemo s manjim troskovima pogledati osvajace svjetskih medalja. Maksimir vecim djelom nije uporabljiv. Kad se otvori osjekov stadion, daleko je svima u Hrvatskoj. Mozda nasim posavljacima to odgovara. Rujevica daleko a premalena. Jos da je krov na poljudu popraviti, protiv rusa smo bili ko patke a na zapadu 😂
    Neobican oblik zemlje nije za centralni stadion kao u eng i skotskoj. Nek malo saraju, palac gore za utakmice na poljudu

  • U Split HR repku gleda Zagora, Imotska krajina i Herceg Bosna,torcida mrzi sve Hrvatsko , Zagreb je najidealniji samo da poprave istok a stadion (vlada grad) nikada neće napraviti

  • Čuj -očito je da Hrvate i dalje drži euforija iz Katra, kakve to veze ima s ovim, euforija nam je uvik kad igra Hrvatska, pogotovo u Splitu!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.