Vaterpolisti u Crnoj Gori napadnuti mačetama i bejzbol palicama

Nevjerojatan događaj zbio se u Podgorici.

U blizini Sportskog centra Morača, u sklopu kojeg je i bazen, nekoliko nepoznatih maskiranih osoba napalo je igrače Budućnosti, a jedan od reprezentativaca iz ovog kluba je teško ozlijeđen.

Budućnost se ovim povodom oglasila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Dana 28. svibnja 2024. godine u 17:20 sati u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog treninga, grupa vaterpolista uputila se prema kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više nepoznatih osoba koje su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice.

Tom prilikom ozbiljne ozljede zadobio je perspektivni mladi sportaš našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nositelj srebrne medalje s Europskog prvenstva odigranog 2023. godine u Podgorici, stipendist Ministarstva sporta Crne Gore, kojeg u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportaše. Izuzetno miran, odgojen, odan, vrijedan, dobar prijatelj i odličan đak.

Ovim putem molimo medije da objave ovo priopćenje i svojim narednim tekstovima utječu na kompletno društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ima za cilj namjerno ozljeđivanje i nanošenje boli drugim osobama, bilo psihičkog ili fizičkog.

Izradimo smjernice i način podrške i osigurajmo zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati imaju li naša djeca u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Ovakav vid fizičkog nasilja može dovesti čak i do uništenja sportske, obrazovne ili svake druge karijere.

Ne dozvolimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cijeli slučaj je prijavljen policiji i nadamo se da će se razotkriti počinitelji i kazniti po zakonu

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Divljaka u Crnoj Gori , sigurno se napadači izjašnjavaju kao srbi jer je to veoma zaostao narod pa se takvo što može od njih očekivati. Autohtoni Crnogorci su pošten i kulturan narod ali se bojim daće s vremenom prevladati srpski primitivizam u Crnoj Gori jer srba ima poprilicno dosta tamo a s kim si takav si.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.