Vandali devastirali nedavno obnovljenu školu kod Gruda

Skupina vandala devastirala je Osnovnu školu Pogana Vlaka u Grudama! Nedavno obnovljena škola sada izgleda kao da je rat prošla.

Sudeći po fotografijama koje su ustupili iz Mjesne zajednice Cerov Dolac – Pogana Vlaka, skupina je provalila u školu, opijala se, a zatim uništila sve što im je pod ruku došlo. Prozori su porazbijani, slavine polomljene, a voda teče po parketu. Dio klupa i stolica su uništili, a dio otuđili, a također su nestale i peći za grijanje.

Nedavno obnovljenu školu također je povremeno koristila i spomenuta mjesna zajednica čiji su članovi ogorčeni ovim događanjima. Također, kako su naveli iz MZ Cerov Dolac – Pogana Vlaka, ovo će biti biračko mjesto na Lokalnim izborima u BiH 2. listopada.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Vrlo lako se sazna tko je devastirao školu. Nije nitko iz Širokog došao pa to napravio, to su lokalni huligani. Procijeniti troškove obnove i kriminalcima i njihovim roditeljima poslati račune s troškovima obnavljanja, uz prijetnju privatnom tužbom.

  • Ma Bandy je iz Pogane vlake ,brzo će on to stavit u funkciju.Ipak,te huligaane triba dobro povuć za magareće uši i opalit dva ,tri šamara , da se ne gubi običaja,jer sa ajvanom čovik ne more po ljudski…

  • kakav idiotski komentar..čuj 2,3
    Šamara..Mora da ti je dite oa tako nadosireš.Treba ih izvest pred sud ,osudit i zarvorit na par godina uz prisilni rad,inače će ispast mangaši.I šta je sljedeće ako se ne postupi ovako..crkva,kuće..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.