Vaha: Hrvatska ima najtežu skupinu, BiH je najjača od svih koji nisu na Euru

Bosna i Hercegovina je trebala biti na Euru. Naša reprezentacija ima kvalitetu da se nađe među 24 najbolje reprezentacije u Europi, izjavio je bosanskohercegovački nogometni stručnjak Vahid Halilhodžić.

– Bolji smo od nekih koji su u Francuskoj. Žao mi je, ali neću sada pametovati – kazao je Halilhodžić za “Dnevni avaz”.

Komentirajući rezultate ždrijeba za Euro koji se sljedeće godine održava u Francuskoj, izbornik Japana je kazao da reprezentacija Hrvatske ima tešku skupinu, sa Španjolskom, Turskom i Češkom, a Francuska najlakšu. No, smatra da će i na ovom EP-u biti iznenađenja.

Izdvojio je četiri favorita za naslov prvaka Europe.

– Prvi mi je Italija, jer ima odličnog izbornika Antonija Contea, koji od igrača uvijek traži mnogo. Tu su još Belgija te Njemačka, kao svjetski prvak, i Španjolska koja bi se trebala dići nakon kraće krize. Ne smijemo zaboraviti Francusku – kazao je Halilhodžić.

Bosna i Hercegovina je kandidat za nastup na Kirin kupu, koji organizira Nogometni savez Japana.

– Koliko sam čuo, to je skoro sve dogovoreno. Drago mi je zbog toga, jer želimo napraviti jak turnir. Još ne znam tko bi, pored BiH i Japana, sudjelovanje na turniru, ali se nadam da će natjecanje biti jako. Spremni smo za vrhunsku organizaciju – zaključio je bosanskohercegovački nogometni stručnjak.

(Avaz.ba)

7 komentara

  • Bas tako, to je kao da kazes ajmo svi pametni u jednu grupu, a svi retardirani u drugu, pa ti kazu da si najpametniji medju retatdiranima,svima osim bosandjerosima to ne bi bilo na cast…al oni ko srbi u nedostatku pobjeda poceli slavit i poraze…ccccc..

  • Kako kazem ja,kazem ja najbolji smo kazem ja kazem ja mu mi vi oni kazem ja,kako kazem ja ja mislim da smo dobri i bolji od drugi,bolji ste samo od srbije ahahahahahahaha.

  • Vi hercegovci malo vise postovanja dajte drzavi u kojoj zivite. Kunete se u franceka i on vam je to dao u daytonu tako to postivajte.

Komentiraj: