Uživajte uz novi Somersby sa okusom jagode i limete, a sa 0 posto alkohola

Ljeto je, temperature na termometru idu sve više. Misli nam lutaju ka obali. Sunce, more, plaža. Samo jedan gutljaj omiljenog cidera i tamo smo, rasterećeni svih briga i problema. Somersby, za duge ljetne dane, uživanje na suncu i druženje.

Taj osjećaj sada možemo imati bilo gdje, na plaži, na poslu, u kući. Novi Somersby jagoda i limeta sa 0% alkohola idealan je za sve prilike.

Okus zrelih jagoda i opojno kisele limete, je apsolutno autentičan i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njegova nevjerojatna punoća osvaja na prvu i to bez alkohola. Zato je baš ovaj cider pravi odabir ovog ljeta za sve one koji žele da u dobroj zabavi uživaju i bez alkohola.

Sjajan saveznik opuštanja, osvježenja i zabave učinit će da nadolazeći topli dani, gdje god da se nalazite, budu nezaboravni. Novi Somersby svojom ružičastom bojom uljepšat će druženje sa kolegama, prijateljima i porodicom u svim prilikama.

Idealan je za pauze tijekom radnog vremena, after work opuštanje, rođendane, roštilj, zabavu uz bazen.

Osvježavajući i pjenušav posebno će doći do izražaja uz punu čašu leda. Zato ne čekajmo godišnji odmor, neka najbolje ljeto počne sada.

Čaša, led i novi Somersby jagoda & limeta.

Uživajte!

*Sponzorirani članak