Uživajte dok ste solo

Vaš status veze je – solo? Iskoristite vrijeme samo za sebe na najbolji mogući način…

1. Zbarite prezgodnog tipa

Nije uopće bitno da li ga već dugo susrećete ili ste ga upravo vidjeli prvi put u životu, kao niti to da li je vaš tip. Ako je lijep kao grijeh i bezobrazno zgodan, uživajte u njemu makar na jednu noć!

2. Otiđite na put

Otputujte sami ili s najboljom prijateljicom na mjesto koje ste oduvijek htjeli posjetiti. Ne mora to biti put u inozemstvo, niti putovanje za koje će vam trebati hrpa novaca. Bitno je da to mjesto posjetite zato što VAS veseli, makar to bio posjet obližnjem gradiću kojeg ste oduvijek htjeli fotografirati.

3. Kulturno se uzdižite

Posjetite sva ona mjesta koja ste propustili posjetiti samo zato što ih je vaš bivši mrzio – galerije, muzeje, večeri poezije, kazališta, koncerte….ma sve što vas ispunjava i veseli!

4. Priuštite si masažu

Ono malo novca što imate, trošili ste na njegove rođendanske poklone, poklone za godišnjicu i sve ostale prigode. Napokon je došlo vrijeme da razmazite samu sebe – priuštite si masažu, neki kozmetički tretman koji dugo priželjkujete ili dan u spa salonu…

5. Priredite ludu zabavu

Sredite se od glave do pete, našpricajte omiljenim parfemom i uživajte u vlastitoj zabavi. Pozovite pravi mali miks zanimljivih ljudi – od kolega s posla, dugogodišnjih prijatelja, novih poznanika i partijajte bez nekog posebnog povoda – samo zato što možete! (cosmopolitan.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.