Uživa u novom poglavlju života: Cameron Diaz glumi je zauvijek rekla zbogom

Holivudska ljepotica koju pamtimo iz filmova kao što su “Charliejevi anđeli” i “Svi su ludi za Mary” posljednji je put glumila prije četiri godine.

I dok su mnogi nagađali kako je to samo kratkotrajna stanka u kojoj se Cameron Diaz želi okušati u majčinstvu i posvetiti privatnom životu, sada se saznalo da je glumi zauvijek odlučila reći zbogom.

Tek su joj 45., rekli bi neki, no Cameron Diaz smatra kako je Hollywoodu i glumi dala sve što je imala, zbog čega odlazi u mirovinu.

Karijeru je započela još kao tinejdžerica te je iz svijeta modelinga prešla na male ekrane, a uskoro postala i omiljena glumica milijunima diljem svijeta.

Cameron Diaz glumila je u mnogobrojnim romantičnim komedijama, od kojih možda najbolje pamtimo “Svi su ludi za Mary”, “Moj najbolji prijatelj se ženi”, “Charliejevi anđeli” ili pak “Nebo boje vanilije”. 

No nakon karijere duge više od dva desetljeća Diaz je odlučila zatvoriti to poglavlje i posvetiti se privatnom životu.

Stranim medijima ovu je vijest otkrila njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Selma Blair kazavši: “Neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, ja bih voljela da se to dogodi, ali Cameron je javno naglasila da je završila s time. Jednostavno više ne želi snimati. Sretna je time kako njezin život trenutačno izgleda i ne znam što bi joj se trebalo ponuditi da se vrati.”

Svoju posljednju veliku ulogu poznata plavuša imala je 2014. u mjuziklu “Annie”, a u isto to vrijeme otprilike upoznala je i gitarista Benjija Maddena za kojeg se udala 2015., nakon samo sedam mjeseci veze.

Glazbenik ju je toliko očarao da je zbog njega sada odlučila okušati se i u majčinstvu, za koje je do tada tvrdila da nije za nju.

“Producenti joj neprestano šalju razne ponude i scenarije, no ona uopće nije zainteresirana. Sretna je ovako i uživa u slobodnom vremenu. Uživa u ulozi kućanice, a više od ičega voljela bi postati majka”, rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici za britanski Daily Mail.

Iako je u prošlosti hodala s raznim holivudskim zavodnicima poput Justina Timberlakea, Jareda Leta i Alexa Rodrigueza, Diaz je tek u 39-godišnjem Maddenu pronašla sve što je tražila, prenosi Tportal.hr.

“Na neki način suprug mi je uspio pokazati kako je biti u odnosu u kojem su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikad to nisam doživjela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan, vidim u njemu veliku inspiraciju i mislim da sam prava sretnica”, objasnila je jednom prilikom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: