Uz vino i mezu slavilo se oslobođenje generala

Sinoć u Caffe bar-u “Central pub” u Širokom Brijeg se održala večer vina i meze, a uz to na dan osobođenja generala se i slavio njihov konačni dolazak u svoju domovinu.

(www.jabuka.tv | Foto: Josip Bogdan)31 komentar

  • world as ProBlogger, is one of the top bloggers I read on a prtety consistent basis. I stumbled upon an article today written by one of his bloggers titled 9 Tips to Start Blogging

  • baš to… hvala bogu što su oslobođeni, ali šta je s nama???? mi smo opet žrtvovani! viteška skupina? hercegovaččka šestorka??? tu se odlučuje naša sudbina!!!!!!!!!!

  • Alister sent me a message the other day asnikg me if I’d heard about sphinn.com. After I’d had a little look, my response to him was “…Perhaps Digg can go and get, well… dugged [IMG ] ” The difficulty in getting posts

 • Jad i čemer!! Samo se napit i najest!!
  A da upitaš ijednog da nešto suvislo kaže,nebi znao otvorit usta,osim što bi psovao. A katolik je i sigurna sam da ide u Crkvu !! Ali koja korist kad ništa ne usvaja.
  Ali šta naš premijer ovdje radi??
  Zalutao !! On je ipak,koliko god to nekom smetalo vrlo fin,pristojan i kulturan gospodin!!!!

 • politika je kurva rekao je jedna pametna glava. a mi ljudi smo ovce. normalno da nam je drago oslobođenje ovog dvojca međutim zaboravili smo na hercegovačku šestorku u haagu. zaboravili smo da se sudi ljudima o kojima ovisi presuda o postojanju hercegbosne. presuda o nama hrvatima u ovoj krnjoj državi. stalno smo emocionalno vođeni radostima i žalostima u hrvatskoj a ono što nam se događa u našoj hercegovini manje-više. mi koliko smo sretni što imamo dvije domovine toliko smo emocionalno i zbunjeni. okrenuti se hercegovačkoj šestorki,financijski ih podržaiti,lobirati za njih,politički se okrenuti iznalaženju rješenja za nas hrvate u bih. žalim vukovar ali i žalim srednju bosnu. svaki dan nas se istjerava iz ovog protektorata a mi i ne vidimo,okrenuti negdje drugdje. jedan jandroković je izjavio da smo manjina bih. e to hrvati hrvatske misle o nama a mi ne mislimo na sebe

 • Dragi,moj hercegovče!
  Točno je većinom to što pišeš.Čudiš se jednom Jandrokoviću i njegovoj izjavi da smo manjina.Pa on bi rođenog tatu prodao za vlastiti status! Sjećaš se da ga je doveo Sanader,a i ustoličio u fotelju ministra vanjskih poslova.Bez obzira što se radi o ovom današnjem Sanaderu,to Jandrokoviću nije smetalo da kasnije pljuje po njemu.Neka barem u tišini šuti!!
  Jer sam po sebi pljuje.A što se tiče naše Herceg Bosne,nažalost nigde nije niti će biti priznata!Osim u našim srcima!
  Neće se imati tko javiti za Praljka i nekog još.Nikog to više ne interesira.Naročito vlastodršce iz RH! Za koju mi ginemo srcem i glavom!!!!!

 • samo gledate o kome cete nesto ruzno reci, napisati da je klosar, da je ovakav, da je onakav, gdje ste vi bili tad, niste dosli na most na poziv branitelja, jer da jeste, nebi ovako pisali, gamadi sirokobrijeska

 • pošto su na mostu oni koji rata praktički nisu ni vidili a ni imali veze sa generalima a sad odjedom plaču kofol od dragosti zato nema pravih brabitelja ali važan je osjećaj ma gdje bili!!

 • bilo je i vina i meze, i svega, čekali smo dolazak generala kući, pilo se, jelo se bilo je extra, a ovi macimudani su naišli slučajno i ušli unutra, nije ih niko zvao popili su pivo i otišli, šta bi trebali da ih izbacimo vani??? nemojte srat bzv, idjite na gaudeamus, maximus i ostali, pa tamo serite onima što su tu večer slušali cajkače, i nemaju pojma šta se događa…..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.