Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

Klijenti NLB Banke koji u razdoblju od 15. travnja do 15. lipnja 2024. ostvare minimalno tri transakcije tjedno, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitaliziranom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji aktivno koriste svoju NLB mBank aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne tjedne nagrade koje je omogućila Visa.

Obzirom na veliki interes za Olimpijske igre koje se ove godine održavaju u Parizu, raduje nas da smo, uz podršku sponzora Olimpijskih igara u Parizu, kompanije Visa u mogućnosti obradovati jednog našeg klijenta putovanjem za dvoje na ovaj nezaboravan događaj.

Želimo sreću svim našim klijentima koji koriste NLB Visa kartice u sudjelovanju za glavnu nagradu, a pored toga, svakog tjedna tijekom trajanja nagradne igre, nasumično ćemo odabrati klijente koji su ostvarili tri ili više tjednih transakcija kako bismo ih nagradili atraktivnim tjednim nagradama, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Glavna nagrada „Putovanje u Pariz na Ljetne Olimpijske igre“ paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Žigić, osvojiti jedan klijent NLB Banke Sarajevo: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj – tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru natjecateljskih rasporeda na Ljetnim olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prijevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizira Visa, sigurnosnu podršku na licu mjesta.

Tjedne nagrade također su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tijekom devet tjedana trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Iz NLB Banke Sarajevo naglašavaju da pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB Visa kartica, a koji u razdoblju trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija Visa karticom NLB Banke Sarajevo, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitaliziranom karticom u okviru NLB Pay usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inozemstvu.

Pravo na sudjelovanje akođer imaju NLB klijenti koji transakcije vrše Visa karticom i putem NLB mBank aplikacije, kada god i odakle god to požele.

Više detalja o NLB Visa nagradnoj igri i o pravilima sudjelovanja pogledajte na www.nlb-fbih.ba/olimpijskeigreuparizu, a za sva pitanja klijentima je dostupan NLB Kontakt centar 0800 22 427.

*Sponzorirani članak