Uz “Moja domovina” bacio 25 tona lubenica: “Gdje pronaći volju za ostanak?” – Jabuka.tv

Uz “Moja domovina” bacio 25 tona lubenica: “Gdje pronaći volju za ostanak?”

Mladi Slavonac Antonio Gvozdić na svojem Facebook profilu objavio je snimku s polja na koje bacaju tone lubenica jer ih, kako je naveo u opisu, nemaju kome prodati.

Mladić koji s ocem radi na OPG-u Marijan Gvozdić, pita se – “gdje pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavam ovakve stvari”.

Objasnio je da su morali baciti preko 25 tona lubenica jer ih nemaju kome prodati.

U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo što kupujemo, pa će i oni razmisliti što će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas hrvatske poljoprivrede, napisao je Gvozdić uz snimku na kojoj svira “Moja domovina” dok lubenice završavaju na polju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • A MOJ PAJDO UZA SVO RAZUMIJEVANJE TVOG TRUDA I RADA ALI TAKO BACAT PA MOZDA JE NEKO ZEJAN VECI BI BLAGOSOV BIO DA SI PODILIO SIROTINJI

  • Nema kulturu trzista. To su one krkanske radje cu je bacit vec dat ispod cjene koju sam zacrtao. Kako se iz maroka isplati uvest i prodavat. I u maroku ne padaju sa neba isti je nacin uzgoja. A gdje je maroko prevoz i sve. Moras se jarane prilagodit trzistu. A kura…..c bi ih ti bacionda nemas novaca i takav traktor vozio. Kurvis se uz moja domovina bacas dok ima ljudi sto gladuju. Zasto nisi otjerao na neki trg i podje,io lubenice uz pjesmu moja domovina onda bi bio domoljub ovako si kura…c od ovce na dobrom traktoru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.