Uz LG NanoCell za 30 sekundi do 500 KM!

Sigurno se većina vas još uvijek pita što je to LG NanoCell TV i kakva je tehnologija u pitanju?

U nastavku teksta ćemo vam približiti NanoCell tehnologiju radi boljeg razumijevanja iste.

NanoCell tehnologija se pojavila prije nepune dvije godine na našem tržištu, a naziv je dobila upravo po nano-ćelijama koje uklanjaju nečiste boje s RGB valnih dužina čime se postiže prikazivanje samo čistih boja na zaslonu (Pure colors karakteristika NanoCell televizora).

S rezolucijom koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije i običnog HDTV-a, i tehnologijom ColorSUPER dizajniranom da promijeni način na koji gledamo sve sadržaje, LG NanoCell televizor podiže standarde u oblasti TV inovacija.

Prema 8K definiciji Udruge za potrošačku elektroniku (CTA) LG NanoCell tv premašuje 8K tehnologiju i upravo zato predstavlja stvarni 8K TV.

Uz pomoć alogoritma Deep Learning, α9 Gen5 AI 8K procesor analizira sadržaje na ekranu osiguravajući najbolju kvalitetu istih. Sva podešavanja su automatska, unaprijeđena za vrhunsku sliku i zvuk kako bi svaki prikaz bio spektakularan.

Televizori sa α9 Gen5 procesorima podržavaju najnovije HDMI specifikacije, uključujući eARC i ALLM, za bolju kvalitetu zvuka i glatki prikaz slike, bez sjeckanja tijekom  igranja video igra. LG 8K modeli mogu reproducirati 8K sadržaje preko HDMI ili USB ulaza, podržavajući različite formate kao što su HEVC, VP9 i AV1.

NanoCell TV omogućava realističan prikaz svih scena zahvaljujući živopisnoj funkciji Pure Colors i intenzivan kontrast koji se postiže tehnologijom Nano Black.

Tu je i niz drugih funkcija poput Dolby Vision koja nadmašuje HDR inteligentno podešava osvjetljenje, boje i kontrast ekrana na osnovu žanra sadržaja i uvjeta osvjetljenja, dok Dolby Atmos osigurava sveobuhvatan užitak u zvuku, za maksimalan užitak u svim sadržajima.

NanoCell ponudu potražite u najbližem Techno Shopu ili na webshopu.

Anketu potraži OVDJE!

*Sponzorirani članak