Uz besplatnu zamjenu: Široki Brijeg dobio “hotel za gume” – Jabuka.tv

Uz besplatnu zamjenu: Široki Brijeg dobio “hotel za gume”

Kako smo i navikli od Auto-servisnoga centra (ASC) u Širokom Brijegu, i ovoga puta iznenađuju nas uslugama koje su kod nas korištene malo ili nikako.

Ovoga puta radi se o skladištenju guma i besplatnoj izmjeni!

Dolaskom toplijih dana, dolazi i vrijeme za zamjenu guma na vašem automobilu. Continental ili Semperit? Ili možda Sportiva… Dođite u ASC – Auto-servisni centar i kupite gume koje vam najviše odgovaraju.

Naime, u suradnji s Vibar d.o.o., poduzećem koje je generalni zastupnik Continental guma u BiH, osigurali su najpovoljnije cijene auto guma za ljetnu sezonu te besplatnu izmjenu.

Novitet u cijeloj priči je tzv. hotel za gume. Imajući u vidu ograničenost prostorom u vašim domovima, ASC je omogućio skladištenje auto guma do naredne sezone. Vaše gume će biti skladištene u idealnim uvjetima te potpuno spremne dočekati sljedeću sezonu.

Posjetite ASC na širokobriješkoj Obilaznici 38 ili jednostavno nazovite na broj telefona 039/710-647 i ugovorite termin koji vam najviše odgovara za kupovinu, izmjenu i skladištenje vaših guma po najpovoljnijim cijenama.

*sponzoriran članak