Uvijek korak ispred – LG TWINWash™ mašina

Nova LG TWINWash™ mašina za pranje i sušanje rublja postavlja standarde u pogledu lakoće korištenja

Dugotrajno i naporno obavljanje kućanskih poslova želite pretvoriti u jednostavan i efikasan proces koji će biti završen u tren oka? Ukoliko je vaš odgovor da, brigu o vašoj odjeći prepustite izumu budućnosti koji će revolucionarizirati proces pranja i sušenja veša! Dobitnik nagrade za inovaciju na sajmu CES 2019, mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta LG TWINWash™ prvi put je predstavljena u Las Vegasu u januaru. Kompletan sistem mašine za pranje veša izuzetno velikog kapaciteta na postolju SideKick™, koju karakteriše lakoća korištenja i sušilica DUAL Inverter Heat Pump™, omogućava pranje dvije gomile veša istovremeno, uz sušenje treće na niskoj temperaturi. Revolucionarno rješenje kompanije LG za veš takođe uključujeWi-Fi povezanost i SmartThinQ®, čime se unapređuje lakoća korištenja.

Nova LG TWINWash mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta posjeduje prednje punjenje od 27 incha i sušilicu DUAL Inverter Heat Pump™ koje karakteriše veći broj prednosti za korisnika. Dok glavna mašina za pranje veša tretira veće gomile veša,  jedinica SideKick koja se nalazi ispod nje je idealna za manje gomile ili osjetljiviju odjeću koja zahtijeva nježniji tretman.

Napredna mašina za pranje je u stanju da bolje opere veš za kraće vrijeme zahvaljujući LG-jevim najsavremenijim tehnologijama poput TurboWash™360° koji kombinuje pet snažnih mlazova sa 6Motion™ kako bi vodi omogućio da prodre duboko u tkaninu. Dualna inverterska toplotna pumpa nove sušilice donosi još veću uštedu energije i zahvaljujući nižoj temperaturi sušenja, odjeća duže traje i manje se skuplja.

Opremljena Wi-Fi SmartThinQ-om, mašina za pranje i sušenje veša TWINWash kompatibilna je sa Google Asistentom i Amazon Alexom, čime korisniku omogućava da pali ili gasi, započne ili pauzira pranje, prati status ciklusa i još toga upotrebom glasovnih komandi i smartfon aplikacije. Funkcija Smart Pairing mašine za sušenje eliminiše potrebu za ručnim biranjem ciklusa sušenja jer LG-jeva inteligentna tehnologija predlaže najoptimalnije podešavanje.

Aktuelni model LG TWINWash mašine možete ih potražiti u Techno Shop poslovnicama ili putem Techno Shop internet trgovine.

Uz ovu najnoviju tehnološku inovaciju, opustite se i prepustite posao u ruke LG-a!

*PR tekst