Utakmica Lige nacija između Azerbajdžana i Crne Gore ipak će se igrati u Hrvatskoj – Jabuka.tv

Utakmica Lige nacija između Azerbajdžana i Crne Gore ipak će se igrati u Hrvatskoj

Hrvatski nogometni savez objavio je u četvrtak kako je UEFA potvrdila kako će se utakmica 5. kola Lige nacija između Azerbajdžana i Crne Gore igrati 14. studenoga na stadionu Ivan Laljak-Ivić u Zaprešiću s početkom u 18:00 sati.

Prethodno je UEFA prvo dozvolila pa istog dana poništila odluku o odigravanju ove utakmice na Maksimiru zbog administrativnih razloga.

Zbog sigurnosne situacije i konflikta između Azerbajdžana i Armenije, Izvršni odbor UEFA-e donio je odluku da do daljnjega u te dvije države ne igraju klupske i reprezentativne utakmice na domaćem terenu te su dužne pronaći alternativne, neutralne lokacije.

Azerbajdžanski nogometni savez uputio je zamolbu HNS-u da se utakmica protiv Crne Gore odigra u Hrvatskoj, na što je HNS pozitivno odgovorio u duhu sportske solidarnosti, imajući u vidu značaj odvijanja sportskih natjecanja.

Uz koordinaciju s HNS-om, Azerbajdžanski nogometni savez postigao je dogovor o igranju utakmice na stadionu Ivan Laljak-Ivić u Zaprešiću, a taj dogovor prihvaćen je od strane Crnogorskog nogometnog saveza te UEFA-e, prenijela je Hina.

UEFA se predomislila: Azerbajdžan neće ugostiti Crnu Goru na Maksimiru

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.