Usvojen proračun ŽZH u iznosu od 69.894.800 KM

Skupština Županije Zapadnohercegovačke usvojila je na jučer održanoj sjednici Prijedlog Proračuna za 2013. godinu u iznosu od 69.894.800,00 KM, što je za 9% manje u odnosu na planirane prihode u rebalansu Proračuna za 2012. godinu.

Inače, Proračun je izrađen sukladno Dokumentu okvirnog proračuna, odnosno preporukama MMF- a za 2013. godinu vezano za propise koji reguliraju oblasti javnih financija. Također su usvojeni Prijedlozi Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom i srednjem školstvu. (RŠB)

(www.jabuka.tv)

17 komentara

 • E moja hijena, koliko iz tebe izvire mržnje kada čovjeka dobroćudnog zoveš posranko. Susjedski jal ili si jedva mogao dobiti dvicu u školi????

 • Koje je to licemjerje,prije mjesec dana kada su prosvjetari strajkali govorili su da nemaju para a sada stavljaju fasadu…..pa treba ih sve pozatvarati…

 • Konačno proračun !!
  Sada ćemo vidjeti hoće li se obećano ispoštovati !
  Barem prema onima koji su krv prolili za ovu zemlju i onima koji su u tuzi , ostali za njima !!

 • Ovo je zgrada Obnove i opet će biti,a sadašnji stanari svak svojoj kući.Šire trebaš i ti odgovarati za krađu,doće vrjeme.

 • taman koliki je trenutni DUG a ako Bog da oni će ga povečati ove godine za bar 10 milijuna kad mislite PLAČATI RAČUNE DOBAVLJAČIMA koliće zakukat za ove otvore Kako to da Općina nije smanjila TAKSU NA FIRMU koja iznosi 1200 km a sami znate koja je kupovna moć ali vjerovatno njima treba za PLESAĆICE I FOLKLOR pa zaboravili da je narodu kriza znamo da njima iz vlasti nije Glasaćemo za HSP i LIJANOVIĆE

 • pocela je isplata porodiljnih za zene koje su rodile u prvom mjesecu,odnosno za one koje isplacuje zavod za zdravstveno.

 • Mogu nam radit sta god hoce kad smo mi sirokobrijezani izdajice jedni drugih, umjesto da svi ustanemo protiv ovih supaka i lopova svi sutite k’o pizde..i neka vam je tako kako je, neka vas kradu kad ste jadni

 • Kradu na svemu, na grijanju, na komunalijama, cistoci, penzionerima, policiji, prosvjeti, soli kad je snijeg, u pizdu materinu na svemu kradu..a kad se netko njima suprotstavi cijeli siroki skace na te ljude, sutite i budite tiho nesretni, naravno i jadni kad hrvati samo znaju zivit ako su necije budale i pseta pa kad im netko mrvicu baci zahvaljuju mu do neba…

 • Gdje je novac , koji čekam ??
  Zašto lažete ? Kako slatkorječivo kukate , jadan čovjek bi proplakao za vama dok objašnjavate kako je nastupila kriza ! !
  Pa , znamo mi da je kriza , nismo idioti , ta kriza mi je otkada sam se rodila !!
  Tako da mi ništa nije neobično , gospodo takozvana ! !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.