Uspostavljena još jedna županijska Vlada

Skupština Županije Sarajevo u petak je s 22 glasa “za”, 10 “protiv” i dva “suzdržana”, potvrdila sastav nove Vlade ove županije, na čijem će čelu biti Nihad Uk. Premijer i ministri, su pred zastupnicima Skupštine položili i svečanu prisegu.

Darja Softić Kadenić iz Naše stranke je ministrica pravde i uprave, Haris Vranić iz SDP-a BiH je ministar zdravstva, Almir Bečarević iz Stranke za BiH ministar komunalnog gospodarstva, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša, Adnan Šteta iz SDP-a BiH je ministar prometa, a Enda Pavić Pečenković iz SDP-a BiH ministrica rada, socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica, prenosi Fena.

Također, Admir Katica iz NiP-a je ministar unutarnjih poslova, Zlatko Mijatović iz NiP-a je ministar gospodarstva, Naida Hota-Muminović iz NiP-a ministrica odgoja i obrazovanja, Pavle Krstić iz NS-a ministar za znanost, visoko obrazovanje i mlade, Kenan Magoda iz SDP-a BiH ministar kulture i sporta, Emir Dedović iz Stranke za BiH ministar financija, dok je Omer Osmanović iz NIP-a ministar za braniteljska pitanja.

Također su na sjednici dodijeljena i dva zastupnička mandata i to Belmi Kapo ispred SDP-a BiH, te Mersihi Mehmedagić ispred NiP-a.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)

3 komentara

  • Zenama koje preuzimaju duznost, a koje kao jedine dobijaju cvijece, se sugerira da su kao zene “slabiji” spol, a posljedicno tome nisu u stanju podjednako dobro kao njihovi muske kolege obavljati svoj posao. Ili svima cvijece, ili jos bolje, svima boca dobrog vina.

    • Bravo za komentar, svaka cast, zasto je tako? Zato sto nigdje nema vece korupcije kao u nasoj zupaniji. Pokusaj se zaposlit ili bilo sto drugo nisi ga dobio majcin sine ako nisi nasao vezu, jer tu vise nista nema zakonski

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.