Uspješno održano treće izdanje Sajma Good Life u Mostaru

Protekli vikend u Mostaru je protekao promoviranjem zdravih stilova života na sajmu Good Life, koji je i ove godine okupio brojne goste i ponudio bogat programski i izlagački sadržaj.

Ovogodišnji, treći sajam, započeo je demonstracijom nordijskog hodanja s Udrugom Zdrav Korak. Nastavio se programom Gimnastičkog kluba Libertas Mostar, radionicom spravljanja veganskih slastica Rock’n’raw, programom kultURA sa poznatim YouTuberom Vekijem kroz koji su najmlađi ponovili znanje iz kulture, a najbolje nagradili Naklada Alfa, HT Eronet i Hrvatska Pošta Mostar.

U drugom danu sajma program KultURA, koji se održao u organizaciji udruge Bonum Vitae, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta, održano je predavanje i promocija knjiga poznatog zagrebačkog spisatelja Brune Šimleše.

Šimleša je na predavanju govorio o ljubavi, međuljudskim odnosima, duhovnosti, te na kraju upriličio druženje sa publikom, uz potpisivanje knjiga.

 

Na Sajmu je održano predavanje i promocija knjiga poznatog zagrebačkog spisatelja Brune Šimleše

Sajam je posjetila i poznata TV voditeljica Ana Bavrka, ovaj put u ulozi direktorice tvrtke TEH doo, te schroth terapeuti Valentina Raič i Ana Tipurić, koji su održali prezentaciju o skoliozi.

Najmlađi su uživali u sportskim natjecanjima Univerzalne sportska škola Sport Talent u kojima je sve sudionike nagradila Podravka.

Osim sportskog, upriličeno je i plesno natjecanje Plesnog studija Erigo, koje su predstavile i neke od svojih nagrađenih koreografija.

Svoje plesno umijeće posjetiteljima sajma predstavile su i mostarske mažoretkinje, a publika je čak dva dana uživala u predavanjima svjetskog putnika i poznatog novinara Gorana Milića.

Svoje plesno znanje posjetiteljima su prezentirale i mostarske mažoretkinje

Osim programskog dijela, sajam je ponudio i izložbeno/prodajni program, koji promovira zdrave životne stilove, unaprijeđenje zdravlja, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života
U izložbenom dijelu programa predstavili su se: Oriflame, Addiko bank, Body Držimliniju, Huncalife, Vida fitoaromaterapija, Rock’nRaw, Eko život, Eko Jasmina, Fitnes centar SCM, Pro vita, BioFan, Ured Vlade ŽZH za EU integracije sa virtualnom šetnjom kroz zapadnu Hercegovinu, te Inova Decor koja se pobrinula za izgled sajamske pozornice.

Budući da su programski sadržaji besplatni za sve posjetitelje, sajam bi bilo nemoguće održati bez financijske potpore, a sva dosadašnja sajamska izdanja je prepoznao i podržao premijer Vlade Hercegovačko neretvanske županije dr.sc. Nevenko Herceg, Turistička zajednica HNŽ-a i Vanjskotrgovinska komora BIH.

Prirodna kozmetika Gloria je nagrađivala posjetitelje, a voda Leda je bila osigurana za sve sudionike i posjetitelje.
Medijski partneri događaja su bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, hercegovina.info, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni List.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.