Uspješna još jedna Uskrsna tombola!

Kao i svake godine i ovaj put smo s ponosom organizirali već tradicionalnu našu Uskrsnu tombolu! Ovu godinu ćemo pamtiti po mnogim lijepim stvarima koje su se događalo organizirajući ovu tombolu, od prikupljanja tombola do pakovanja i prodavanja. Mogu reći da je najzanimljivije bilo prodavati ujutro u 6 sati kada smo se svi gledali s umorom na licu ali ipak s osmijehom na našem obrazu! 🙂


Zbog kiše, na početku smo tombolu prodavali u samostanskom hodniku…

Prikupljanje tombola počeli smo već sredinom korizme u kojoj je sudjelovala većina framaša ,a tomboli su svojim prilogom pripomogli i velik broj naših gradskih radnji i tvtki kojim se ovim putem od srca zahvaljujemo na njihovom prilogu. Neka vam Bog podari puno blagoslova, mira i ljubavi u vašem radu.

Prošli tjedan počeli smo s pakovanjem tombola. Kroz nekoliko dana pakovanja, zabave i radosti nije nedostajalo. U radu su puno pridonijeli mladi iz FSR-a koji su nam svojom radošću i bratskim duhom inspirirali naše prostorije punih framaša! Pakujući zajedno s FSR-om osobno mogu reći da sam doživio mnogo lijepih iskustava koje će mi ostati urezani duboko u srce.


Gužva kod tombola…

Ove godine tombolu smo pojednostavili pa tako nisu komplicirali s izvlačenjem brojeva za poklone nego smo na vrlo jednostavan način odradili našu tombolu. Poslije jutarnjih sv.Misa, naši župljani koji su dali svoj prilog nasumičnim odabirom su dobili poklon u vrijednosti njihovog priloga. Mogli bismo reći da je tombola za Uskrs protekla u najboljem redu ,a to dokazuje prodaja čak svih tombola! Da, prodali smo sve tombole, zadovoljni smo s ovom akcijom koja je primamila osmijeh na lica naših vjernika iznenađenim poklonom ,a da ne spominjemo radost naših siromašnih i nemoćnih sugrađana koji će biti najveseliji!


Još malo pa nestalo!

Još jednom se zahvaljujemo svim onima koji su sa srcem pomogli u ovoj humanitarnoj akciji i nadamo se da će iduće godine Uskrsna tombola biti još uspješnija!

Mir vam i Dobro

(www.frama.ba | Mateo Marušić)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.