Uspješna humanitarna akcija ZKHS-a: Prikupljeno 11.000 kuna! (FOTO)

Zavičajni klub hercegovačkih studenata u nedjelju, 18. prosinca organizirao je projekt “Večer kulture” te humanitarni koncert u Klubu Roko&Akademija za potrebe djece s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju doma “Marija, naša nada” u Širokom Brijegu. Zahvaljujući solidarnosti velikog broja posjetitelja prikupljena su značajna novčana sredstva…

ZKHS je još jednom pokazao koliko brine o ljudima u Hercegovini, pogotovo o onima kojima je pomoć najpotrebnija. U Kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u nedjelju, 18. prosinca održala se “Večer kulture” s nastupima muške i ženske studentske klape, recitacijama, skečom iz “Prosjaka i sinova”, projekcijom filma “Zelenkapica” te nastupom folklorne sekcije Kluba, a pljesak prepune dvorane pokazao je koliko je sama priredba bila uspješna.

No, to je bio samo uvod u ono što je uslijedilo – humanitarni koncert bendova duhovne glazbe “Emanuel” i “Davidias” koji su prelijepim tonovima i stihovima ispunili srca svih koji su bili u Klubu Roko&Akademija.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Humanitarni koncert: EMANUEL & DAVIDIAS

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Prihod od karata za koncert, koje su se prodavale po simboličnoj cijeni od 20 kuna, te od prodaje keramičkih anđelčića i božićnih čestitki, dosegao je značajnu cifru od 11.000 kuna, zbog čega se ovim putom još jednom zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Ne zaboravimo, sav prihod bit će uručen Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju “Marija, naša nada” iz Širokog Brijega. Ne sumnjamo da će veliko srce koje je pokazala velikobrojna publika, pohodeći humanitarni projekt Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, božićne blagdane ovoj djeci učiniti znatno ljepšim!

Od srca vam hvala,
vaš ZKHS

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.