Uspjeli prevariti Varalicu s Tindera, otkriveno bez koliko je novca ostao

Shimon Hayut možda je na glasu kao uspješan varalica, no postoje uspješniji koji su i njega prevarili.

Dvojac prevaranata uvjerio je Tinder Swindlera da mu mogu osigurati plavu kvačicu na Instagramu i ukloniti sve lažne profile koji se pretvaraju da je iza njih upravo on.

Cijena za to – 7.000 dolara.

Hayut, koji je postao prepoznatljivo lice nakon Netflixova dokumentarca, povjerovao je da će mu ljudi iza profila Richnana zaista pomoći. Dogovorili su da će plavu kvačicu dobiti i Hayutova djevojka Kate Konlin.

Richnana je uvjerila Hayuta da njen dečko radi u Meti, kompaniji čija je tvrtka-kći Instagram. Nakon što je platio, Hayut je brzo shvatio da je prevaren, objavio je TMZ.

Duo koji ga je prevario javio mu se putem Facebooka, a tijekom videopoziva glumili su da su u Metinom uredu. Hayut im je odlučio platiti, a da nešto nije u redu shvatila je njegova menadžerica koja je nazvala ured prave Mete. Rečeno joj je da se plave kvačice ne naplaćuju, a dvojac koji je od Hayuta uzeo novac nestao je, prenosi Index.

Među onima koje će ova priča obradovati tri su žene koje je Hayut ostavio u uvjerenju da je Simon Leviev, sin milijardera Leva Levieva. Kako se procjenjuje, zaljubljene žene dizale su kredite i posuđivale novac, a na kraju je Hayut od njih izvukao gotovo deset milijuna dolara.

Ovaj dokumentarac je hit: Kako je varalica s Tindera uništio živote triju žena

Jeste li gledali film o varalici s Tindera? On sada ide korak dalje

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.