Uskoro S.A.R.S.-ov novi album Proljeće

S.A.R.S.

S.A.R.S. već na početku 2015. godine ima pune ruke posla – pored toga što je objavio za Novu godinu živi album ‘Mir i ljubav’ i zakazao veliki beogradski koncert za 7. ožujak u Hali sportova, bend priprema i novi studijski album!

“Naš novi album bit će peti studijski i nosit će naziv ‘Proljeće’, po istoimenoj pjesmi koja će se naći na njemu”, priopćio je S.A.R.S. na svojoj službenoj facebook stranici. Snimanje albuma je trajalo u siječnju i prvoj polovini veljače. Ovih dana je završen i vrše se posljednje provjere i miksanje.

Nakon što je ovaj bend tri puta uzastopce napunio zagrebačku ‘Tvornicu’, nakon rasprodanih velikih koncerata po Europi, zatim Ljubljani, ponovno u Zagrebu u velikoj dvorani Doma sportova, Skoplju, Metkoviću, Splitu, konačno je red došao da nastupe pred svojom publikom u Beogradu.

S.A.R.S. će svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu održati 7. ožujka u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Ulaznica u pretprodaji košta 800 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.000 dinara.

“Potrudit ćemo se da koncert bude totalno drugačiji od svega što smo do sada radili u Beogradu”, najavljuje frontmen Žarko Kovačević. Kao gosti na koncertu do sada su potvrđeni Dialup Lama i DJ Coldie.

Što se tiče novog albuma, iz benda je za Bljesak.info potvrđeno da će album online biti na dan žena 8. ožujka, a cd izdanje se u prodaji očekuje na prvi dan proljeća, točnije 21.3. Prije Beograda S.A.R.S. će svoj veliki koncert po prvi put održati u Bihaću, a već su dogovoreni koncerti ovog benda u Sarajevu i Mostaru, ali o terminima koncerta će publika biti blagovremeno obaviještena.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.