Uskoro počinju prijave za plaćeni studij ili praksu u Austriji putem Sparkasse Bank – Jabuka.tv

Uskoro počinju prijave za plaćeni studij ili praksu u Austriji putem Sparkasse Bank

Sparkasse Bank i ove godine pokreće edukacijski projekt “Best of South- East” u okviru kojeg apsolventi i studenti različitih fakulteta iz BiH mogu otići na plaćeni studij ili praksu u Austriji.

Riječ je o, već tradicionalnom, programu Best of South-East koje organizira Steiermärkische Sparkasse u suradnji sa Sveučilištem u Grazu. Ovaj program namijenjen je studentima iz država Jugoistočne Europe, te pored studenata i diplomanata iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije, pravo sudjelovanja imaju i studenti iz cijele BiH. Cilj ovog programa je omogućiti studentima dodatnu obuku i obrazovanje, kao i međunarodno radno iskustvo, istaknuli su iz Sparkasse Bank.

Ovakvi programi su pokazatelj da Sparkasse Bank vjeruje u mlade ljude, prepoznaje vrijednost ulaganja u njih, u njihov obrazovni razvoj, razvoj znanja i vještina, kako bi postali korisni pojedinci društva i zajednice iz koje dolaze.

Program namijenjen studentima različitih fakulteta omogućava nadogradnju znanja stečenog na dodiplomskom, odnosno, diplomskom studiju putem plaćene, te stjecanje iskustva međunarodnog studiranja na nekima od najstarijih austrijskih sveučilišta.

Svi zainteresirani studenti, više informacija mogu dobiti ako zaprate Facebook stranicu ovog programa, na kojoj će uskoro biti objavljen i datum prijave za sve fakultete i programe.

*PR članak