Uskoro počinju prijave: Tedx University Of Zagreb vraća se na Savu!

U srce studentskog života, u Kino Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić 15. lipnja vraća se TEDx University of Zagreb. Konferencija koja je u proteklih 5 godina studentima predstavila više od 50 vrhunskih govornika iz Hrvatske, čija su postignuća nevjerojatna čak i kada se gledaju u svjetskim razmjerima.

TEDx je neovisno organiziran događaj pod licencom TED-a, a osmišljen je kao cjelodnevna konferencija od ukupno osam TEDx govora.

Ono što je specifično za TED jest činjenica da govor mora trajati maksimalno osamnaest minuta, što znači da osoba mora prenijeti poruku vrijednu širenja u što kraćem i konciznijem obliku. Svaki TED govor preveden je na 100+ jezika kako bi svima bio dostupan.

Sudionike čeka jako puno zanimljivih koncepata i priča iz znanosti, svijeta businessa, održivog razvoja, psihologije, ali i praktičnih savjeta o tome kako izvući najbolje iz sebe i ostvariti svoje ciljeve. Prošlogodišnja govornica na TEDxUniversityOfZagreb, Nikolina Sesar neurokirurginja, donijela je na pozornicu pravi mozak i objasnila kako on funkcionira.

Cilj konferencije je na zanimljiv način popularizirati teme koje inače ne dobivaju dovoljno medijskog prostora. TEDxUniversityOfZagreb prepoznaje ljude vrhunskih ideja među nama te im kroz konferenciju pruža potreban prostor i pažnju koju doista i zaslužuju.

Kino Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić 15. lipanj!

Za razliku od drugih masovnih konferencija, TEDx u prodaju pušta samo 100 ulaznica. Zainteresirani će morati ispuniti kratki upitnik i reći zašto žele prisustvovati te kako bi im TEDx iskustvo moglo pomoći da ostvare svoje ciljeve. Smisao toga je da se sudionici u pauzama, mogu međusobno upoznati, ali i povezati s govornicima i organizatorima.

Na kraju dana poanta TEDx-a jest stvoriti zajednicu za bolje sutra!

Zato prati naše društvene mreže jer prijave kreću uskoro!

Više o govornicima, temi, organizaciji, članovima tima i mnogim drugim zanimljivostima možeš saznati baš tamo! Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.