Uskoro kreće završna faza obnove poznate mostarske ulice

Završna faza obnove Ulice braće Fejića u Mostaru, vrijedna preko tri milijuna maraka, uskoro bi mogla započeti.

Grad Mostar je 21. veljače potpisao ugovor s jedinim ponuđačem u postupku javne nabave. Riječ je o tvrtki HP Investing d.o.o. Mostar.

Kako je navedeno u Odluci o izboru ponuđača, predviđeno trajanje ugovora je do veljače 2025. godine, piše Bljesak.info. U istom dokumentu stoji kako je planirano izvođenje radova na rekonstrukciji partera, podzemne infrastrukture i uličnog mobilijara.

Radovi će se izvoditi, tvrde, prema izvedbenom projektu izrađenom od strane G.D. Bišina d.o.o. Mostar, projektni biro ARHI Plus.

Bljesak podsjeća kako je i ranija faza obnove Fejićeve ulice bila vrijedna preko tri milijuna maraka. Tadašnji izvođač radova na rekonstrukciji partera i uličnog mobilijara je bila je također tvrtka HP Investing d.o.o. Mostar te Građevinar Fajić d.o.o. Mostar. A izvođač radova na dijelu rekonstrukcije podzemne infrastrukture bila je tvrtka Amitea d.o.o. Mostar.

Nadzor su vodile tvrtke Interprojekt d.o.o. Mostar i Vodovod d.o.o. Mostar. Obnova Fejićeve ulice je traje gotovo desetljeće. Radovi na prvoj fazi rekonstrukcije bili su vrijedni oko 1,195 milijuna maraka, a započeli su u travnju 2013. godine.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.