Uručene diplome polaznicima tečaja informatike Mladeži HDZ BiH u Širokom Brijegu

Besplatni tečaj informatike u organizaciji Općinskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Široki Brijeg završen je svečanom dodjelom diploma uspješnim polaznicima ovog tečaja. 

tecaj_informatike_diplome_hdz_1

Na svečanosti koja je održana u Općinskoj vijećnici diplome je dobilo oko 40 polaznika koji su u dvije grupe kroz višemjesečnu naobrazbu stekli informatičko znanje potrebno na današnjem tržištu rada.

tecaj_informatike_diplome_hdz_2

Diplome je polaznicima uručio predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul. Kožul je istaknuo kako je ovaj besplatni tečaj najbolji dokaz opredjeljenja Mladeži HDZ BiH koja kvalitetno obrazovanje smatra jednim od glavnih stupova društva u kojem živimo.

tecaj_informatike_diplome_hdz_3

Predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg Toni Galić zahvalio se polaznicima tečaja te ih je pozvao da i dalje sudjeluju u projektima Mladeži HDZ BiH.

tecaj_informatike_diplome_hdz_4

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

    • Ljigavci uzmite motike u ruke, samo na fotelje i lagodan život mislite a svi tu zajedno ne znate zbrojiti 2 razlomka…

  • jesu li im uručili pionirske marame i kapice sa petokrakom 🙂 …puno će im ova diploma u životu pomoći i značiti…ooooo bože

  • Ljudi moji, ovo je bio obični tečaj iz informatike za osnove vladanja microsoft alatima word i excel. Tko je god htio mogao je doći i nešto naučiti, a oni koji tim alatima već vladaju da mogu imati i certifikat kao dokaz o tome, a koji se već traži prigodom mnogih natječaja, pa ako nemaš certifikat onda ti je prijavna dokumentacija nepotpuna. E, sada druga je stvar što se sve odvijalo u organizaciji mladeži HDZ i oni koriste ovu prigodu, na pogrešan način, za samoreklamiranje. Akcija je svakako za pohvalu pa makar dolazila i od HDZ-a.

  • Sto se tice mladezi svi znamo da je to skup nerealiziranih pojedinca a za ovu akciju svaka im cast. Treba uvijek odvojit kruske od jabuka.

  • Momci radite, ne osvrćite se na loše komentare. Vidite li vi, ljude koje su najviše napadali, danas su najuspiješniji, jer su trpili udarce, imali viziju, trpili patine, sudove, pljuvanja po obitelji, ali držali su glavu uspravno. Ugledajte se na face koje su napravile rezultate, zapošljavaju ljude, žive Američki san, a tihi su i mirni, gotovo nevidljivi,i danas rade i stvaraju. Firme su radili nakon rata, nisu imali žake para, a ako ih je netko vidio na skupu HDZ-a, onda odmah kažu, lako je njemu dao mu HDZ. Pa neka njima daju. Samo radite, obrazujte, živite i stvarajte bolje uvijete života u našoj nam Hercegovini.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.