Uronite u briljantnost 4K; HDR-a 55″ Sony Android TV 4K HDR + Soundbar

Ne propuštate novitete iz svijeta digitalne zabave? Smartphone i TV stvari su bez kojih ne možete zamisliti dan? Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony  za sve zaljubljenike u tehnologiju stižu odlične vijesti!

Sony ponovo oduševljava! Noviteti na području televizora našli su savršen spoj u novom 55’’ Sony Android 4K HDR televizoru! Napredna 4K HDR tehnologija omogućava vrhunski doživljaj slike uz savršeno realističan prikaz. Sony Android TV je spojio vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona. Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna!

Nagradni natječaj od 10.05. do 01.06.2017.

Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony uronite u briljantnost 4K HDR-a, postanite vlasnik  Sony Android televizora i otkrijte potpuno novi svijet vjerno oživljene stvarnosti!

U periodu od 10.05. do 01.06. sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV 4K HDR i Soundbar. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u Mepas Mallu. U Facebook aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa.

Uz malo sreće možda upravo vi budete uživali u fenomenalnim performansama ovog vrhunskog televizora! Uz Sony Android TV stvarnost je ljepša na ekranu, ali i izvan njega!

Sretno!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu