Urnebesna komedija Jelice Brestovac uskoro u Mostaru

U velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru, 10. travnja od 20 sati očekuje nas urnebesna komedija ”Ne mogu danas, danas imam ženske probleme” glumice Jelice Brestovac poznate publici po ulozi u predstavi ”Tražim muža”.

Ova nova monodrama govori o ženi koja prolazi razne životne faze, donoseći uglavnom pogrešne odluke, a te odluke vode je u začarani krug iz kojega ona ne izlazi do trenutka kulminacije u kojem shvaća da život ne može više ići takvim tijekom i da mora preuzeti stvari u svoje ruke.

Komedija je protkana glazbom i veselim duhom, a govori nam o smislu življenja na izuzetno duhovit način.

Ponekad se pretvorimo u strojeve koji trče za materijalnim stvarima, za nekim vrijednostima koje ispunjavaju životnu formu i u toj trci izgubimo osnovnu nit, a to smo mi sami. Kako usporiti? Kako povući tu ručnu kočnicu ? Možda odgovore pronađete baš gledajući ovu dinamičnu, veselu i komičnu predstavu.

Dok se budete smijali svim životnim situacijama u kojima se svatko može pronaći, shvatit ćete suštinu da ste sami sebi najvažniji te da je upravo sada vrijeme da živite punim plućima.

Jedna žena prolazi kroz sve faze života prihvaćajući ih kao potpuno prirodne, dok ne dodje do ”buđenja”. Vidjet ćemo koji su to ženski problemi i zajedno ćemo ih pokušati riješiti.

Ulaznice su u prodaji po najnižim cijenama od 15 i 20 KM VIP, a dostupne su na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko sustava www.kupikartu.ba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.