Zbog ismijavanja “Hrvata” Arifhodžića sudi se uredniku Poskoka Ivanu Šušnjaru!

Ivan Šušnjar

”Nadam se da ću na idućem ročištu upoznati osobno i gospodina Nerkeza Arifhodžića, koji se , što je zanimljivo tijekom policijske istrage ovaj put izjasnio nacionalno kao Bosanac”, rekao je za Bljesak.info Ivan Šušnjar, urednik portala Poskok.info nakon prvog ročišta na suđenju u ”slučaju Nerkez Arifhodžić” koje je počelo danas na Općinskom sudu u Širokom Brijegu.

Naime, Šušnjar se pred sudom našao zbog ismijavanja Arihodžića koji je, kako tvrdi, preko noći promijenio nacionalnost kako bi bio imenovan za veleposlanika BiH u Rimu. Arifhodžić na ročište nije došao jer je još uvijek na veleposlaničkoj dužnosti u Rimu, no kao svjedok pojavio se Amir Ibrović, šef nekadašnjeg Ureda Željka Komšića.

”Ibrović je naglasio je da nema govora o provali u računalni sustav, niti je itko slanjem tih mailova oštećen, te je rekao da su cijelu stvar proslijedili službama zabrinuti što bi se moglo dogoditi u budućnosti s takvom praksom”, naveo je Šušnjar za Bljesak.info.

Na svjedočenju je Ibrović rekao kako su mailovi službenika u BiH često meta uvreda i prijetnji građana.

”Cijela stvar je pomalo apsurdna. Radi se o tome da sam dužan dokazati kako slanjem maila nisam počinio terorističko djelo protiv države, što je i same prisutne u sudnici, pripravnike i javnost, tijekom glavne rasprave tjeralo na smijeh”, rekao je Šušnjar i potvrdio kako je za sljedeće ročište, koje će biti održano 16. ožujka, angažirati računalnog stručnjaka.

”Tako će pravosudnim tijelima i detaljno biti pojašnjeno kako nikakve računalne provale u zaštićeni sustav nije bilo”, rekao je za Bljesak.info Šušnjar.

Podsjećamo, Šušnjaru se sudi za računalni terorizam po kaznenoj prijavi da je ”provalio u mail Damira Bećirevića, bivšeg predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i Amira Ibrovića, savjetnika u uredu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića”. No, Šušnjar je preko češkog servisa za lažno adresiranje elektronske pošte poslao mail: ”Nerza care, ‘ko se nado da ćeš se pohrvatiti u šezdesetim. Odoh i ja dogodine u Hrvate, mogao bi malo do Pariza, dosadilo mi, brate, Sarajevo”.

Šušnjar je bio pod istragom SIPA-e, koja mu je zaplijenila računala, a kako je rekao još uvijek mu nisu vraćena.

”Moja su tri računala već dvije godine kod njih i sud mi ih još ne da nazad iako je istraga provedena”, rekao je za Bljesak.info Šušnjar.

(Bljesak.info)18 komentara

 • i di ste sad komentatori i lažni domoljubi, kad se demokratsko pravo uskraćuje.To dokazuje da smo mi ovdje uvijek bili piz.. Priklanjaj se onom ko te j…
  Umjesto da smo na nogama svi i stanemo iza ovog lika, jedinog koji ima jaja da digne bunu…

  • Džaba ti je bacati bisere pred svinje, nemaju oni pojma šta ti pišeš, a očito ni tko je Šušnjar. Čudo jedno glup narod, nevidjeno…

 • Zašto bi ga se branilo, lik je prevarant i koji se predstavlja kao druga osoba. Govorim za ovaj slučaj jer je moga to i drukčije izvesti. Pročitaj zašto se tereti pa onda komentiraj. Šta da tvoje ime uzme pa nekome nešto piše?

 • nedaj se mali, i neka si ga prokazo. njima smeta što je poskok 2010 realno oblavio ko je počeo nerede na i oko pecare di su videa čisti dokaz smišljenog muslimanskog napada na široki brijeg. sad nosite table je suius poskok kad ste hrvati!

  • I ti lizes dupe balijama k’o ona Martina Mlinarevic Sopta ili vise nije Sopta. Sad je s nekim likom koji je ostavio zenu i 3 djece radi nje. Bruka i sramota. Hajdete svi vi lijepo u Smradarjevo i tamo huisite sa hodzom.

   • Koji lik majko draga??? Sta tebe briga neciji privatni zivot.Zasto bilo koga treba bit briga ko je s kim ,ako se njega ne tice.Dakle drzi svoju zenu i ako je to u redu nemas problema.Koliko mi je poznato doticna koju si spomenuo je slobodna zena i ima pravo birati koga zeli.Inace obozavam tekstove koje pise Martina Mlinarevic i zelim joj puno zdravlja.

 • Obično provokativno piskaralo,kakve liberlni i demokratski sustavi izbacuju,jer mišljenje je kao i šupak,svak ga ima…A Šušnjar osim šupka ima i portal pa može baljezgat,a sustav mu ide na ruku…
  Tko bi branio čovjeka koji dopušta Anti Tomiću inače govnaru,i Boisu Dežuloviću da pišu i truju hravtski živalj…

 • Kakva smo mi jadna zemla novinari koji nisu zatvoru su na sudu. Najbolje bit shape shifter pa se pretvarat prema potrebi malo u Hrvata, Malo u Bošnjaka, pa domalo u Kineza.

 • Ovo će bit ko “Jazavac na sudu”!! Drži se Ivane! Kad su muslimani htjeli bit Srbi, odmah im zabranjeno, kad hoće biti Hrvati, MOŽE!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.