Urban & 4 nastupaju u Mostaru

Mostarsku publiku ove godine očekuje prava predbožićna glazbena poslastica. Naime, riječ je o koncertu Damira Urbana i njegovog benda Urban & 4 u mostarskom OKC-u Abrašević. Koncert će se održati 20. prosinca 2014.

Urban & 4 čine: Marco Bradaschia (bubanj), Luka Toman (gitara), Sandi Bratonja (bass), Saša Markovski (klavijature) te Damir Urban (vokal). Bend je nastao nakon raspada velikog Urbanovog benda Laufer, a prvi album “Otrovna kiša” izdaju 1996. godine.

U travnju 2014. godine, kao najavu nadolazećeg albuma, objavljuju singl “Sutra ćemo pričati”, za koji je snimljen i video spot. Također, suradnja s crnogorskim redateljem Nikolom Vukčevićem na filmu “Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa” rezultirala je i upravo objavljenom obradom pjesme “Ne brini”, koju su za potrebe filma Urban & 4 prearanžirali.

Ulaznice za koncert u pretprodaji za Mostar se mogu kupiti u OKC-u Abrašević te u trafici na Rondou. Za prvih 300 ulaznica cijena je 12 KM, a nakon toga će koštati 15 KM. Broj ulaznica je ograničen, navedeno je iz Kuće muzike i zabave Panta Rhei.

Urban & 4 će dan prije održati i koncert u Sarajevu u Cinemas Sloga. Cijena prvih 200 ulaznica je 12 KM, a nakon toga će koštati 15 KM. Cijena grupne ulaznice (za četiri osobe) je 70 KM. Ova ulaznica uključuje rezervaciju stola sa dvije stolice na parteru ili stol na katu. Slobodan stol može se odabrati na blagajni u Slogi pri kupovini ulaznice.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.