Upoznale su se slučajno, postale najbolje prijateljice i tek nakon osam godina saznale da su sestre – Jabuka.tv

Upoznale su se slučajno, postale najbolje prijateljice i tek nakon osam godina saznale da su sestre

Julia Tinetti (31) i Cassandra Madison (32) upoznale su se 2013. godine kad su radile u baru Russian Lady u New Havenu u državi Connecticut.

Na taj način su se zbližile i postale najbolje prijateljice, no godinama nisu shvaćale da su uistinu sestre. Mnogi su komentirali da su doista jako slične i u jednom trenutku su se i same počele pitati jesu li doista.

No njihovi papiri za posvojenje se nisu nimalo podudarali. Mjesto rođenja, prezimena pa čak i ime majke je bilo drugačije.

No Cassandra je saznala da doista ima sestru kada je posjetila svoju biološku obitelj u Dominikanskoj republici. Tada su djevojke odlučile napraviti DNA test.

U dokumentima imamo različita prezimena, čak i gradove gdje smo rođene, no roditelji su potvrdili da su neka od djece posvojena, ispričala je Julia.

Njihovi su roditelji imali zajedno devetero djece – tri dječaka i šest djevojčica, no bili su prisiljeni odreći se Cassandre i Julije jer si nisu mogli priuštiti uzdržavanje velike obitelji.

Nakon testiranja njihove sumnje su potvrđene i djevojke su saznale da su doista sestre.

Mi smo sestre! Ista mama, isti tata! Dvije djevojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te blizanko, napisala je Cassandra.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.