Upišite imena likova iz “Prijatelja” u Google i pogledajte što će se dogoditi

Iako je prva epizoda kultne serije “Prijatelji” emitirana prije 30 godina, i dan danas njena popularnost ne jenjava, naprotiv, nakon smrti Matthew Perryja, ona je i porasla.

Njegov lik, Chandler Bing, proglašen je najboljim likom od svih šest “Prijatelja”, ali i najsmješnijim likom iz serije ikada, a iznad njega je samo Michael Scott iz serije The Office kojeg glumi Steve Carell.

Prema web stranici koja provodi ankete “Ranker”, drugi najomiljeniji lik iz “Prijatelja” je Joey Tribbiani, a zatim slijede Rachel Green, Phoebe Buffay, Ross Geller i Monica Geller.

Sigurni smo da do sada već znate svaki detalj ove serije, no jeste li znali što se dogodi kada ime likova iz serije upišite u Google?

Kada upišete Ross Geller, pojavit će vam se ikona kauča

Kada u tražilicu upišete “Ross Geller” u gornjem lijevom kutu pojavi se ikona kauča, a kada kliknete na nju, ekran se nagne na desnu stranu.

Kliknite još par puta i ekran će se uz Rossove riječi “Pivot” iz epizode koju mnogi fanovi smatraju najhumorističnijom vratiti u prvotno stanje.

Ako upišete Chandlerovo ime pojavi se ikona naslonjača, a nakon što kliknete na nju, patka i pile, ljubimci koje su on i Joey držali u stanu.

Kada upišete Chandler Bing, pojavi se ikona naslonjača

Nakon što upišete ime Rachel Green pojavi se ikona njezine kultne frizure “Rachelica”, a koja vas kada kliknete na nju dalje odvede u Google slike.

Upisivanjem Joeyevog imena pojavi se komad pizze, a ako na tu ikonicu kliknete, čut ćete njegovu prepoznatljivu rečenicu “Joey doesn’t share food”.

Nakon što na Google upišete Phoebe na ekranu se pojavi gitara, a klikom na gitaru pojavi se crna mačka i moći ćete čuti refren njene pjesme “Smelly Cat”.

Zadnje, ali ne najmanje zanimljivo, ako upišete ime Monice Geller pojavi se kanta vode i spužva kojom će “uglancati” ime ako kliknete na nju, referirajući se naravno na njen perfekcionizam.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.