Unosan posao: Čisti tuđe domove posve gol

Daniel Aitken, 26, iz Brightona u Velikoj Britaniji pokrenuo je svoje poduzeće prije samo dva tjedna, nakon što je u šali svojim roditeljima rekao da ima ideju za dobar posao. I posao mu već cvjeta.

Bivši građevinski radnik sad na radnom mjestu nosi samo zaštitne rukavice, dok s pažnjom čisti tuđe domove – gol.

Svojim jedinstvenim pothvatom Daniel, koji naplaćuje oko 65 KM po satu za svoje usluge čišćenja, oduševljen je količinom interesa nakon što je otvorio vlastitu poslovnu Facebook stranicu.

Dosad su se svi moji klijenti pobrinuli da su kod kuće kad dođem čistiti, a znaju me i slijediti iz sobe u sobu i razgovarati sa mnom dok ja čistim, što je u redu jer sam dobar u multitaskingu, izjavio je Daniel.

Nada se da će u sljedećih par godina dovoljno uštedjeti kako bi mogao izgraditi vlastiti dom.

Počeo sam raditi prije samo dva tjedna kao goli čistač, a već sad je potencijal za zaradu očit. U jednom tjednu sam očistio šest kuća i unatoč tome što sam gol, ne osjećam se čudno, ispričao je Daniel za britanski Daily Mail.

Kaže da ima puno samopouzdanja, a da je njegova klijentela do sada bila mješavina muškaraca i žena koji su uglavnom srednje dobi.

Doslovnom dođem u njihovu kuću sa sredstvom za čišćenje, metlom i sitnicama, skidam odjeću i počinjem smjenu. Ne smeta mi to raditi, niti oglašavati svoj posao, siguran sam da to nije ništa što nisu i prije vidjeli, rekao je Daniel.

Moji prijatelji misle da je to što radim smiješno, ali ja ostajem profesionalan i uvijek se pobrinem da kad odlazim da su domovi mojih klijenata besprijekorno čisti, objasnio je Daniel.

Daniel je također terapeut na dodir, koji uključuje maženje stranaca za 95 KM na sat, što je stavio u dodatnu ponudu svojim klijentima.

Cilj profesionalnog maženja je pružiti društvo, što radim potpuno obučen.

Klijenti su mješavina muškaraca i žena, a puno sam naučio i o Brexitu mazeći starije muškarce, objasnio je.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.